Az oncede sorunu paylastim kizlar geldi eve ailesinden. Yine tartistik istemiyorum tamam bitti dedim yarin defol git dedi ama cocugu gor bakayim veriyomuyum diyo verme dedm mahkeme vercek polis var alirim gelp bulursan alirsin diyo tuttu kolumdan tehdit ediyo ben bu cocugu alip evden gidersem babasini biliyomusum ne kadar sinirli psikopat oldugunu gelirlermis beni bulmadan once ailemi annemi babami keserlermis mahalleyi kana bularlarmis polis yetisebilcekmi saniyon bu ulkede tecavuz eden 8 ay yatip cikiyo diyo eger biraz ailemi seviyosam cocugu almadan gitcekmisim nereye gitceksem sulalesini toplarmis ailemi duman ederlermis ne polis ne adalet yetisebilirmis ben napicam ya babama soylesem dellencek iyice kiyamet kopcak kime nereye gitcem kurtulcam bundan ben ya
esiniz piskopat o belli cnm karsisinda cevap verip durma sanada bsey yapar bu gec odana bebegnle ilgilen
Pislik adam. Bence şuan ikinizde çok gerginsiniz öyle gelip kana bulamak kolay değil artiste bak seni korkutuyor dediğim gibi şuan ikinizde sinirlisiniz Bi sabah olsun al yavrunu geç odaya eğer ki şiddet varsa ki şiddet sadece vurmak değil psikojik şiddet de dayanamıyorsan babana değil annene anlat evet sinirlenir ama bir yol gösterir sahip çıkar gelip öyle kan dökmek de kolay değil mafya kılıklı herif anca konuşurlar korkma sabah olsun Bi ara aileni danış konuş annenle
İlk polise git sende boyle devam ederse. Blliki suan kafaniz baya gidik. Cevap verme bisi yapar bide belli olurmu. Kitle kapiyi odana gir
Ses kaydı al polise git bence canım
Sessız sedasız alıcan bebegını gıdıcen canım ya da aılelerı csgırıcan konuscaksınjz bakın durum kotuye gıdıyo mutsuzuz dıye konusulsun ondan sonra baktınız olmuyo zatrn aılende bırakmaz senı onlara bebekte su an sana muhtac vermezler ona.
Polise gidip koruma kararı çıkartın
Sakın bisey deme yalnis anlama canım madde falan kullanıyormu yada kötü alışkanlıkları varmı Allah korusun böyle birinden hersey beklenir ne die evlenmiş ozaman Allah im ya
1,514,899 soru
24,703,541 cevap
369,067 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın