0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (388 puan) tarafından
Kızlar benm iki oğlum var 4 ve 2yasinda 34yasindayim.işte üçüncü de olsun istedik yaş ilerlemeden.kiz erkek farketmez tabiki insan ister ki iki meyvenin de tadına bakmayı.Bizim için en başından beri bebeğin sağlıklı olması.İste çevreden arkadaş ve eşimin ailesi kızı bulmak için mi çocuk yapuyosunuz gibisinden konuşuyordu gebeliğimi duyanlar.13+1de cinsiyet ini öğrendik erkekmis.saglik durumu iyi çok şükür.Bu sefer yakın arkadaşın birisi arıyor diyo ki kızı bulmak için uğraştın gene bulamadın deyip kahkaha atıyor.guya ben kız hissediyormusim.ben öyle birşey soyledimmi sana deyince yok takılıyorum sana şaka yapıyorum dedi.neyse komşumuz yazmış benden neyin eksik 4uncu de 5inci de bulursun kızı.teyzem aradı yok erkek değildr o ben kız istiyordum.bende bir arkadaşım i aradım canım skkndi konusalm dertleselm diye.normalde bir haber izlesem etkilenirim üzülürüm ağlarım kaç gün o olayı düşünürm.kiz gelmiş bana kafam yerinde mi bilmem kim kanser olmuş çocuklar i ortada kaldı hastaneye yatirmislar diye anlatıyor da anlatıyor.halbuki anlattığı kişiyi de gram sevmez.benm etkilendigimi de bildiği halde devam etti.bende o sinirle kapattım telefonu.Ya ben insanlar i anlamıyorum kızın olsa oğlan olmadı derler oğlun olsa kızın olmadı derler şimdi iki arkadaşımla da konuşmuyorum.Onlarda beni aramaz zaten normal günlerde ben hep arardım onları.simdi kendileri de aramıyor.hatali ben miyim onlar mı fazla tepki mi verdim diye kendimi sorguluyorum.bu arada ikisininde bir kizi bir oğlu var.dalga geçen e daha çok kırıldım diğerinin bencilliği o kadar canımı yakmadi.kusura bakmayın uzun oldu biraz hakkınızı helal edin

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

İnsanlar hep konuşur bacım. Rabbime hamd olsun 3. Kızım 25 günlük. Sana denilenler bana da dendi deniyor erkeği bulana kadar devam deniyor. Duymuyorum. Takmıyorum. Cinsiyet takıntım yok. :) haksız olduğun bir durum görmedim ayrıca.

(388 puan) tarafından
Ya kuzum gerçekten insanlar çok acımasız sanki biz ayarliyorz cinsiyeti Rabbim bize böyle nasip gormis demekki ben hep hayırlısını istedim oğlum oluyor diye bir gram üzülmedim ama bir paylaşım yaptım milletin arayıp tebrik etmesi yerine dalga geçmesi bir garibime gitti.en yakın arkadaşım dediğim kızı aradım derlesmek icjn rahatlamak için ama o gün onunda beni düşünmediğini anladım ben bir kuş ölse kaç gün ağlayan biriyim bunu biliyo 5yildr tanışıyoruz zaten aklım evlatlarumda bana birşey olursa korkusuyla onlar arada kalır korkusuyla yaşıyorum onun bana iç açıcı olmayan şeyleri anlatması da hoş olmadı.
-Reklam-
0 oy
(890 puan) tarafından
Çok haklısın canım ben olsam benim de zoruma giderdi ama milletin ağzı torba değil ki büzesin. Hamileyken kendini bu kadar strese girme bebisine de yazık. Seni bilen bilir bilmeyen kendisi gibi bilir diye birsey okumuştum aklında bulunsun. 
(388 puan) tarafından
Yok kuzum bebeğimi üzecek kadar kendimi uzmemeye çalışıyorum ben uzukursem biliyorum oda etkilenecek.insanlar bir garip halbuki sacinjn bir telinj yaratamazlar
0 oy
(2,368 puan) tarafından

Rabbim veriyor evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı olur sen takılma herkes farklı bir alemde :getlost: sen evlatlarını güzellikle büyüt hayırla Allah anneli babalı büyütsün hayırla kucağına al inşallah

(388 puan) tarafından
Amin inşallah bebeğim benim Allah'ım razı olsun ne güzel demişsin  güzellikle büyüt diye.grrcekten elimden geleni yapmaya çalışıyorum onlar icjn onlara yetebilmek örnek olabilmek icjn.insallah hayırlı evlat olurlar hepimiz in evladı hayırlı sağlıklı olsun inşallah
(2,368 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bir anne ne ister evladını iki dünya içinde güzel hazırlamak ister bunu ben tüm çocuklarımıza kalpten dua ediyorum . Hep karşılarına iyi insanlar çıkarsın rabbim ❤️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 330 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,672 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 940 göst.
3 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (7,809 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 240 göst.
18 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Herseyhayallebaslar (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 788 göst.

412,301 soru

12,411,470 cevap

44,860 kullanıcı

Kategoriler

...