Merhaba kızlar ; Benim birtane kuzucugum var ellerinizden oper 10 ocakta 1 yaşına giriyor paşam . Bu aralar.hep aklıma 2. 'yi yapsam mi yapmasam mi diye sorularla beynimi yedim . Bir yanım yapmak istiyor , bir yanım korkuyor . Oğlum çok hiperaktif yerinde duran bir çocuk değil hep benimle.olsun istiyor yanında ayrılıp afedersinz tuvalete bile.gidemiyorum ortalığı inletiyor. Oyuncaklariyla tek oynamaz hep benimle.birliktw.oynar.herseyi benimle.birlkte.yapmak istiyor açıkçası beni 1 dk rahat bırakmıyor o yüzden korkuyorum 2. Çocuğu yapmakta açıkçası. Bebekleri de çok seviyorum . Küçük bebek görünce.hemen bir.tane.daha yapasım geliyor . Kendimi bildim bileli hep bebek ve çocukları sevmişimdir sulalemdeki bütün yeğenlerime ben bakmışımdir 40 ina kadar o kadar çok seviyorum ... ama.suan kendimde cesaret edemiyorum acaba zorlanirmiyim diye . Tecrübeli anneler bana yardımcı olabilir misiniz biraz da olsa bana cesaret verebilir misiniz?? 2. Yapıp beraber büyümelerini çok istiyorum aslında allah ta ici mi biliyor ya Ama bir türlü cesaretlenemiyorum ..
Çocuk hiperaktif ise bence biraz daha bekle, 3 4 yaşlarına gelince nasip olursa o zamanlar düşün bence
Benimkide 25 ocakta 1 yaşına girecek inşaallah.
Ama istemek söyle dursun dusuncesi bile korkutuyor beni.
ve bu ay malesef kaza oldu insallah hamile kalmam
Canm 1.bebeğin daha senin ilgine alakan çok ihtiyacı var. Tam bu zamanda özgüvenim şekillenecek ne kadar güzel onunla birlikte oyunlar oynanaman
Biraz daha büyüsün istersen
Benim kızım 9 aylıkken hamile kaldım aralarında 1yas 7 ay var evet ilk sene çok zorlandım ama şimdi biri 5 biri 3 yaşında akşama kadar birlikte oynuyolar o kadar rahattım ki bi bebek daha yapmak istedim ve şimdi hamileyim doğmasını bekliyoruz bebeğimin yani başlarda sıkıntı oluyor ama büyüdükçe iyiki pes pese yaptım diyorum
1,489,937 soru
24,350,943 cevap
346,475 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın