Olabilir canım benim eşim bile o dönem ,çok sinirlendi annesine nerdeyse evden kovacakti ben sakinleştirdim. yarın birgün yaşlılar ölürler içinde kalır evden kovdun diye pişmanlık çekersin dedim ,şehir dışında yaşıyor Kaynamlar ,eşim laf söyledi durdu dayanamadı çünkü ,ben ameliyatlı olunca , bir çocuğuda mi tutamiyorsun bari çocuğu tuttuver anne dedi ,neyse kayinvaldem korkuyormus bebek çok küçükmüş birşey olur diye tutmaya korkuyormuş bebeğimi kucaklamaya yeni doğum yapınca , neyse bari onu yapmıyorsun bir yemek yap ev süpür falan dedi eşim ,kimsenin evinin duzenine karışmam ,ben kimsenin , evini karistiramam, nerde nesi var ne bileyim dedi. Hiç bir işede karışmadı,eşime en sonunda niye geldin o zaman doğum yapmış bakmayacaksın diye kovacakti, eşime ben dedim yapma aranızda kırgınlık küslük olmasın annenle dedim ,Allah'tan eşim farkındalığı yüksek bir erkek o yüzden idare ettim gidene kadar şimdide kalmaya gelemiyor artık kaynanam ,şehir dışındalar torun sevmeye geleceğiz dediğinde, eşim biz geliriz diyor ,yatılı misafir kabul etmiyor ,biz gidiyoruz ,o zaman yaptıklarından dolayı, eşimle beraber biz gidiyoruz iki güç gün kalıp dönüyoruz, yoksa onlar gelse aylarca gitmez 2-3 ay kalır hizmet bekler , o yüzden sormasa bile aynen umrunda değil
Ama sen anladığım kadariyla umursamaz tavrına kizmissin kaynanin yani boşver canım gelip zararı olacağına gelmesin daha iyi hiç takılma ya ne güzel annen bakiyormus ,boşver kaynani gelmesin varsın daha iyi