Kızlar ben çalışıyorum. Küçükte bir oğlum . İş yerinde bir müşteri benim oğlum için eğitici kartlar kitap vs bir sürü bişey hediye etti. Yolda gelirken eşim bunlar ne dedi ve kizacagini bildiğim için kendim aldım dedim bianda ağzımda çıktı. Ne zman dedi şimdi dedim nerden aldı dedi işe giderken aldım dedim. Ondan bigun öncede kavga etmiştik. Kafam kazan gibiydi. O akşam bişey demedi dün misafirler gidince bu kitaplar ortada durunca konu yine açıldı bende bir müşteri yayın evinde çalışıyormuş bunlarida o hediye etti. Dedim ve kıyamet koptu. Ve bir anda küllüğü alıp bana fırlattı. Sen misin bunu yapan dedim kendi paramla eve aldığım ne varsa halılar oyuncaklar hepsini bıçakla kestim.
Ters cevap yazmayı sevmem, daha yorumları okumadım ama size yazmadan da geçemedim.
Küllük fırlatmak, halı oyuncak kesmek ne demek ya?
Aile içi şiddet ve bu şiddet ortamında çocuk büyütmeye çalışıyorsunuz! Ne kadar cahilce bir davranış. Bu kadar cinnet halinde o çocuk ne kadar sağlıklı psikolojide olacak. Sonra TV de anne baba dövmeler, öğretmen doktor öldürmeler..
Allah ıslah etsin ve evlatlarımızı korusun
1,486,342 soru
24,299,875 cevap
343,993 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın