Selam canlarımmm diyette olanlar ne yiyorsunuz heleki akşamları bugün ikinci günüm ekmeksiz ve sıfora yakın tatlısız artı spor'da yapıyorum canım çok tatlı çekiyor ama göbeğim var gitmesi gereken
Siz ne yiyip ne içiyorsunuz
ve akşam yemeğim arada da Türk kahvesi içtim bir fincan
Çok az tavuk haşladım patlıcan domates biber közledim yarım patlıcan 2 küçük domates bir yeşil biber doğradım küçük küçük tavuğu da doğradım üzerine yoğurt ekleyip yiyeceğim diyenler daha bir servis salata doğradım dünkü yemeğim var mercimek kısıri ondan biraz yicem benimki 3 gün çok iyi gidiyor şeker ve ekmek kesinlikle yok
bbunu dün yedim gayet doyurucu ve lezzetli
Bugün diyetisyene gittim ilk günüm bakalım nasıl geçecek ) bol eksiler inşallah..
İlk bir iki hafta zor sonra alışıyorsun Ben genelde acıktığom da tarçınlı kahve yapıyorum tok tutuyor ve yağ yakıyor Kiraz sapı çayı var Yeşil çay içiyorum
Sabahları ben uyandığım gibi kahve içiyorum,saat on bire doğru parka gidiyorum 1 saat spor yapıyorum, geldiğimde iki dilim ekmekle canım ne isterse onu yiyorum kahvaltı olarak,detox mutlaka yapıp içiyorum fotoğrafini koyduğum, yeşil çay çerez biraz,yada yoğurtla gevrek vs,akşam da normal yemek ama pilav makarna yok,bol salata bide yoğurt yada ayran ikisi de kilo vermem de çok etken
410,396 soru
12,342,646 cevap
39,790 kullanıcı