0 oy
1,204 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,607 puan) tarafından
Kızlar diyelim şimdiki aklınız var herşeyi biliyorsunuz ama hiç evlenmemişsiniz geçmişe dönmüşsünüz ve ilk defa evleneceksiniz karşı tarafta ilk neye bakardınız neye önem verirdiniz şu varsa olmaz derdiniz ben olsam kesinlikle bencillik ego kibir varmı diye bakardım çünkü insan biraz da kendini haksız bulabilmeli 

65 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her şeyine bakarak evlendim. Erken yaşta tanıştım ama evlenmek için acele etmedim, yıllar sürdü. Üniversite vs derken. İyi tanıyarak evlendim.
-Reklam-
0 oy
(2,044 puan) tarafından
Düşündüm düşündüm bir şey bulamadım. Eşim 4/4lük ama ile sıkıntı. Uzak yaşıyoruz ama yine de mutsuz ediyorlar. Görümce kaynana kayınpeder olmayan biri olsa iyi olurdu :D 
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Kabalık ego bencillik saygisizilik, gerçi insan bir evde yaşamaya başlamadıkca tanıyamlyirmuç 4 yil konuştuk eşimle ayni eve girene kadar tanimiyormuçum 
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Önce fizigine boyuna posuna diyim de bir linç yiyeyim sjsjsjsj
0 oy
(734 puan) tarafından

Eş zaten sadık kalsa çok sevse herseyi yapsa aileye gerek kalmaz. Ama ben maalesef ki aileme gerek duyuyorum şuan. Keşke aileme daha yakın olsaydım. Neyse 

• sadık olmasini
•her ne olursa olsun arkamda durmasını 
• ağzı birazcık bozuk , yanımda sinir olduğuna küfür etmemesini 
• vee en önemlisi benim aileme uzak. Onunda uzak biyerde evimizin olmasını isterdim :( ha bide unutmadan 
•en sinirli durumda onu görmek isterdim o an belli olurdu nasıl bı karakteri olduğunu 

İlgili sorular

+1 oy
62 cevap 1,170 göst.
+2 oy
50 cevap 519 göst.
0 oy
8 cevap 530 göst.
23 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Asya15 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 383 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Fruits (4 puan) tarafından soruldu

411,678 soru