İftira atmıyorum, merak etmeyin. Kaç tane videosunu izlediniz de karar verdiniz bu duruma? Orada açıkça belirttim ki "bu tür insanlar 9 doğru söyler insanı mest ederler, 1 defa asıl düşüncelerini söylerler gerçekten ehli sünnet itikadı nedir ne değildir bilmeyenler de kanar, anlamazlar." Nureddin Yıldız tehlikelidir, çünkü amelde değil itikatta bozuk bir düşünceye sahiptir.
Sonunda da söyledim ki "daha da sayarım da biri bile kafidir." Yani 1 2 sözüne ithafen söylenmiş bir söz değildir.
Öncelikle vahhabi nedir ne değildir öğrenmenizi tavsiye ederim. Şimdi size birkaç tane daha tehlikeli adam ismi ve nedenlerini de yazayım, onları da araştırın.
Ali iskender evrenesoğlu: mehdi olduğunu söylüyor.
Abdülaziz bayındır: Allah gaybı bilmez diyor.
Yaşar Nuri öztürk: Kuranda olmayanlar günah değil diyor.
Zekeriya beyaz: kabir azabı yok diyor.
Bayraktar bayraklı: sünnet diye bir şeyin olmadığını iddia ediyor ve "tefsir yazdım ama sahabeden bir şey almadım" diyecek kadar cahil.
Mustafa öztürk: kurana uydurma diyor.
Prof. Mehmet okuyan: hadislere gerek yok diyor.
Prof. Haydar baş: sahabe düşmanıdır.
Prof. Mehmet çelik: Hadis inkarcısıdır.
Mustafa islamoğlu: kadere inanmaya gerek yok diyor.
İhsan eliaçık: melek ve cinlere yok diyor.
Süleyman ateş: yahudi ve Hristiyanların da cennete gireceğini söylüyor.
Hayrettin karaman: Muhammedür Rasulullah demeye gerek yok düz Muhammed diyebiliriz diyor. Dinler arası diyalog yandaşçısı.
Ali rıza demircan: Kuranda geçen cariyelikle ilgili ayete saçma bir ayet diyor, sahabeye iftira atıyor.
Caner taslaman: kuran yeter hadislere gerek yok diyor.
Yasin gündoğdu: direkt kendisi ehli sünnet olmadığını açıklamış.
Ebu hanzala (Halis boyuncuk): Allah göktedir diyor.
Ahmed hulusi: kurana kendine göre mana vermiş.
Seyyid kutup: kendisi ehli sünnet değil, başka mezhep uydurmuş.
Muhammed esed: masondur, yahudi çocuğudur ve 2 yüzlüdür.
Ali şeriati: Allah bir puttur demiş.
Muhammed abduh: direkt İngiliz ajanı.
Ayetullah humeyni: sahabeye iftira atar ve söver.
Cemalettin afkani: mason ve İngiliz ajanıdır.
Reşit Rıza: Cemalettin afkaninin adamı.
Ubeydullah arslan: tevhid adı altında tasavvuf düşmanı.
Prof. Muhammed nuri doğan: cinler inkar ediyor.
İsmail nacar: Efendimiz (sav)in sakalı için önemsiz bir şey demiş.
Zakir naik: 4 mezhebin önemi yoktur karıştırarak yaşayın diyor.
Edip yüksel: tüm hadislere uydurma diyor.
Prof. Raşid haylamaz: yahudi ve Hristiyanlar da cennete girecek diyor.
Mustafa karataş: hadis inkarcısıdır.
Demem o ki, birkaç videosunda birkaç kelimeyi farklı kullandı diye maşallah ne büyük hoca makamına koymak kolay, esas zor olan tüm konuşmaları ehli sünnet itikadı ışığında dinleyip doğruyu yanlışı ayırt etmek.
Bu insanlar yarın bir gün çıkıp da bu tehlikeli durumları telafi eder ve ehli sünnet itikadına dönerlerse ne ala, hiç sıkıntı yok. Dinlenir. Ancak düzeltmedikleri müddetçe 1 yanlış 9 doğruyu götürecek. Göz var, izan var. İnsan, hakikatte neyin doğru neyin yanlış olduğunu ancak kuran, sünnet, icmai ümmet ve kıyası fukaha ile bilebilir. Biri de bu 4 temel unsura aykırıysa KİMSE KUSURA BAKMASIN AMA O KİŞİ TEHLİKELİDİR. (bakan baksın, umurumda olmaz)