Kızlar geçen sene anneme almadk. Hala içimde zaten. 3 sene olacak ben evleneli. Geçen senede eşim anneme çiçek alcam diye durdu. Bana flsn değil ha sonra bende kendime aldm ondan. Kaynanam a bana orkide aldk. Annemi es geçti tabi benmde suçum var bunda. Neyse işte Kaynanam a dedm ama bunun lafını yaptm 2 3 kere. Dedm ki oğlun kaynanasına almadi şurdan da annene alalm demedi. Başka kaynana olsa bütün herkese yayın ederdi dedm. Zaten çiçeğin fiyatını söyleyince de aman kızım iyi ki almamissnz send3 aldırmasaydn yazık değil mi o paraya dedi ann3m dedm. Bende size dedm ya almayn diye dedi halbuki hiç demedi gayet iyi hatırlıyorum. Güya kendi kızı her sene alıyor ya sanki hediye aldığı para kimin parası babasnin parası. Bende anneme bu sene ne istiyosn dedm. Annem öyle fincan takımı bardak takımı flsn sevmez giyecek kıyafetm var dedi. Ann3m asla kim olursa olsn kiyamaz. Bende onu yemeğe götürdüm bu bana yeter dedi. Gönlü güzel annem. Kaynanam da bunca zaman yine iyi aldm.. kendisinn doğum günümde Bi hediyesini gormedm. Normal günde bile o.kadr kendine alış veriş yapar şunu da sana aldm dediğini gormedm. Bence bu vakte kadr yine iyi aldm. Beni gectm torununa bile almaz bide adını koydk. Eşim benden habersiz alır onu bilemem ama ben götürüpte şunu da sana aldk demem. Kutlamayacagm bile. Siz neler aldinz?
Almadım almayı da düşünmüyorum
1,486,430 soru
24,301,092 cevap
344,055 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın