0 oy
448 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (97 puan) tarafından
Kızlar post açmıştım kaynanamın üstüne almış bana haber vermeden gidip ev beğenmişler demiştim o gün eve geldiğinde çok tartıştık ben annemin üstünden nasıl aliyim annemin üstünde olsa nolucak ben evin tek oğluyum kız kardeşlerim benden mal isteyecek değil bizim aramızda öyle şey yok felan dedi sen niye bizim aramıza giriyorsun ben evi aldım mı aldım sen ona bak mutluluğuma neden eşlik etmek yerine zehir ediyordun filan dedi üstüme yürüdü susacaksın kabulleneceksin dedi bende dedimki neden annenin üstüne aldın peki bana mı güvenmiyorsun dedim iyice sinirlendi ben sana niye güvenmeyim güvenmemem gereken şeyler mi var filan dedi ortalık iyice kızıştı aynı binada olduğumuz için kaynanamgil geldiler sese onlarda üstüme geldiler bizim aramızda mal davası yok oğlum kendi dedi anne senin üstüne yapacam dedi dedi kaynanam bende dedim bize ev eliniyor benim haberim yok görmüyorum etmiyorum üstelik bana güvenmiyormuş gibi gidip senin üstüne yapıyor neden beni hiçe sayıyor dedim onlarda ustelediler beni benim babam yok vefat etti ben çok küçükken annemde başka biri ile evlendi 3 tane de ablam var kimseye gidemezdim o yüzden bende bağırdım çağırdım hepsini evden çıkardım kapımı kilitledim bu işi halledip beni ne zaman insan yurduna koyacaksan o zaman gel dedim eşim 2 gündür akşam geliyor kapıya aç diyor ben hallettinmi diyorum özürler diliyor kaç kere çicek filan yolladı almadım kaynanmda kalıyor geceleri görüyorum geldiğini kaynanam da geliyor 2 gündür saat başı kapımı çalıyor ben seni böyle bir insan olarak bilmezdim oğlumla beni kıskandın filan diyor bana bende hiç cevap vermedim ona eşim gine geldi az önce annemle konuştum pazartesi evin satışını vericek dedi bizim bi kızımız var ben seni çok seviyorum senden ayrılmam senden vazgeçmem annem kendisi dedi benim üstüme yapalım diye bende kıramadım annema baş gelemeyeceğim için de seni bastırmaya çalıştım bende arada kaldım ama 2 gündür düşünüyorum sen çok haklısın benim ailem sensin kapıyı aç eve gelirim konuşalım dedi bende hallerinde tapuyla gel dedim açmadm sizce doğru mu yaptm siz olsanız ne yaparsınız akşam acayimmi kapıyı pazartesi bekliyimi

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Tapuyu görmeden açma. Tapuyu aldıktan sonra da al karşına sakince konuş eşini daha çok ailesine itme 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
İşte bu. bak nasıl yola gelmiş sakın cizgini bozma hangi dilden anliyolarsa öyle konuşmak lazım . Zamanla yoluna koyarsınız inşallah arada kalmış belliki sende kendini ezdirmemissin takdir ediyorum .
0 oy
(350 puan) tarafından
İyi etmişsin para annesinden mi çıkmış gidip onun üstüne yapıyor 
0 oy
(7,054 puan) tarafından
Çok iyi olmuş canım neden kendisi veya sen dururken neden annesi kimse kusura bakmasın aramızda mal davası yok diyenlerin mal davası yaptığını çok gördüm boşver yarın elinde tapu ile gelsin üstüne aldığına dair kendinizi güvenceye alin hem suçlular hem de üste çıkmaya çalışıyorlar kaynanan mi oturacak o evde de sen olmadan beğenip alıyorlar 
0 oy
(752 puan) tarafından
Eşinizin hatasından dönmüş olması güzel bir şey işler kötüye de gidebilirdi ama fazla naz aşık usandırır derler çokta uzatmayın derim 
0 oy
(2,573 puan) tarafından
Bacım çok haklısın,sakin yolunu bozma. Tapuyla gelincede hemen yelkenler fora olmasın. Bide üstüne konut şerhi koydur senden gizli de satamasın kimseye(güzellikle konuş ama yumuşama). Eşim avukat. Bi bilsen bnden  mal almaz diyen kardeşlerin nelere bile göz koyduklarına. Benimkide o kafaydı. Mesleğinde gördükçe ev,arsa kendi geldi üstüme verdi. İnsan beşer elbet şaşar. Allah korkusu çok önemli. Yoksa herkes herşeyi yapar
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Parayı sen biriktir o üstüne aldıysa öyle kaynanayi sil gitsin tapuyu gormeden de açma 
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Bak gördün mü kararlı olunca nasıl da geri vites yapıyor

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 764 göst.
0 oy
40 cevap 1,575 göst.
12 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hanifehtc (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,000 göst.
0 oy