46 yaşında öyle yaşını göstermez ben gençim der koluna boynuna altın alır takar düşün biz konteyner da kalıyoruz eşim araba almak için 1 tane bileziğini istedi borcum var ona verecem dedi vermedi gitmiş kendine araba almış arabada 2 ay zor durdu sürekli masrafı çıktı geri biz araba alırken 20 bin borç aldık o da ikiz görümcelerim küçük onlara altın hesabı yapıyordu eşim onu verin geri aldığım gibi öderim dedi de aldı ne zaman eşimin yada birinin hakkına giriyorsa illa bir şey oluyor sürekli belinden, bacağından,elinden, boynundan sürekli ameliyat olan birisi yinede süsüne püsüne düşkün yani TOKİ'ye yazılmayi düşünüyoruz Mardinli eşim orda erkeğe mal düşermiş kayınbabamin üzerine ev, tarla var eşim onu satıp eve vercem diyor kaynanam hemen yok sattirmam diyor onlar duracak diyor kayınbabam kaç defa dedi gidelim senin üzerine alalım diye eşime öyle diyince kaynanam geri eşimde yok diyor üzülüyor kaç defa dedi bana milletin ailesi nasıl yardım ediyorlar ev sahibi araba sahibi olsunlar diye bizimkilerin 1 kuruşu geçmiyor dedi