Kızlar zamanında annem abime kız buldu akraba hemde neyse görüştüler ettiler onlarda aralarında anlaştıki evlilik kararı aldılar. Ama daha ilk aydan abim bize beni zorla evlendirdinz ben istemiyordum bekar rahattım dedi şakayla karışık halbuki kendi konuştu ve istedi ortada zorlama yok. Neyse kız da çok sessiz sakin biraz saf gibi her şeyi anlamıyor bir ara bizimle kaldı orada anladım durumu ama çok iyi bir kız boylu poslu kendi halinde kocasının her dediğini yapan tipten. neyse abim şuan başka şehirde çalışıyor 3 yıldır evliler ama toplasan 2 ay birlikte kaldılar artık oradaki isi bırakıp gelecek burda is bulacak ama buraya gelince de kızı pek takmıyor hep arkadaşlarıyla bulusuyo gecelere kadar gelmiyo filan bisey söyleyince ben özgürüm karisamazsinizbdiyo karısı zaten bi tuhaf biyandan memnun değil bu durumdan tabiki ama abime kızmıyor kıyamıyormus. Seven insan böyle davranmaz kız bunu anlamıyor hiç sevgisini sorgulamıyor.. sizce bu durumda biz ailesi olarak ne yapmamız gerekir artık neyapcagimizi şaşırdık