0 oy
932 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (106 puan) tarafından
Kızlar zamanında annem abime kız buldu akraba hemde neyse görüştüler ettiler onlarda aralarında anlaştıki evlilik kararı aldılar. Ama daha ilk aydan abim bize beni zorla evlendirdinz ben istemiyordum bekar rahattım dedi şakayla karışık halbuki kendi konuştu ve istedi ortada zorlama yok.  Neyse kız da çok sessiz sakin biraz saf gibi her şeyi anlamıyor bir ara bizimle kaldı orada anladım durumu ama çok iyi bir kız boylu poslu kendi halinde kocasının her dediğini yapan tipten. neyse abim şuan başka şehirde çalışıyor 3 yıldır evliler ama toplasan 2 ay birlikte kaldılar artık oradaki isi bırakıp gelecek burda is bulacak ama buraya gelince de kızı pek takmıyor hep arkadaşlarıyla bulusuyo gecelere kadar gelmiyo filan bisey söyleyince ben özgürüm karisamazsinizbdiyo karısı zaten bi tuhaf biyandan memnun değil bu durumdan tabiki ama abime kızmıyor kıyamıyormus.  Seven insan böyle davranmaz kız bunu anlamıyor hiç sevgisini sorgulamıyor.. sizce bu durumda biz ailesi olarak ne yapmamız gerekir artık neyapcagimizi şaşırdık 

25 Cevaplar

0 oy
(946 puan) tarafından
Kız herhalde baba evinden kaçmak için evlenmiş. Geri döneceğime bu evde kalırım diyor. İki taraf içinde yazık olmuş. 
(106 puan) tarafından
Kızın babası hiç evden çıkarmamış gezdirmemis şimdi abim bi dışarı çıkarsa ona çok büyük bi şey gibi geliyo
-Reklam-
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Baban kardeşinin kulağını iyi çekmeli. Yazık defil mi o kıza, 3 yılda 2 ay ne demek..
(106 puan) tarafından
Babam 2 yıl önce vefat etti o hayatta olsaydı yapamazdı zaten .
(3,106 puan) tarafından
Siz büyüklük yapın o kıza sahip çıkın, esin eniştesi olarak konuşsun, anneniz vs
0 oy
(2,136 puan) tarafından

Kusura bakmayın ama kız çok saf olduğu için bence abiniz böyle yapıyor.. biraz dişli biri olsaydı abiniz kölesi olurdu resmen.. 

Bazı erkekler iyi olmak gelmiyor hakketmiyorlar öyle kızları 

İnşallah kız zamanla farkına varıp biraz değişir.. 
(106 puan) tarafından
Evet maalesef öyle sanrım biraz kaybetme korkusu yaşatması lazım ama tam  eski kadinlar gibi ne yapsa kocamdan diyen tipten
0 oy
(2,177 puan) tarafından
Bence abinin gönlünde başkası var 
(106 puan) tarafından
Başkası yok ona eminiz zaten abim kendinden başkasını sevebilcek bi tip değil
(2,177 puan) tarafından
Erkek kısmı belli olmaz
0 oy
(235 puan) tarafından
Canım bizimde bi akraba vardı zamanında oğlanın anesi oğlunu 17 yaşlarında falan evlendiriyor akraba evliliği şimdi 3 çocukları var oğlan 35 yaşlarda anesine diyo hakımı helal etmiyorum veni zorla evlendrdiniz istemediğim bir evlilikti diye. Sonra gidiyo başka kızla evleniyo dini nikah 1 çocuğu oluyor. Demem oki bırak herkes kendi iradesiyle evlensin. Benim kaynımda kendine bi kız bulduk kaynanam biz kızı sebvmedik ama oğlan kendine buldu biz bulsaydık suçlu biz olurduk ilerde kızın vebali bize kalrfı oyüzdn hiç karışmadk
(106 puan) tarafından
Abim 30 yaşında evlendi gayet kendi karar vererek kimse zorlamadi yani sadece annem tanıştırdı sonra görüştüler anlaştılar bizlik bi durum yok yani ama şuan sıkışınca siz evlendirdiniz diyor

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 766 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 556 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 3melegiminannesi (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
29 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde 2 cocuk annesi00 (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 667 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ben geldm (2,106 puan) tarafından soruldu

413,272 soru

12,443,034 cevap

46,057 kullanıcı

Kategoriler

...