Annelik görevi son gaz devam smdi anlatacam yorulacaksiniz :) kızları uyuttum küçük kızım az önce uyudu .Onlar uyumadan düdüklüde et yaptım (yarın akşama kadar nöbetteyim) kurufasulye yapicam şimdide ,kizlarima çorba var .Kurufasulye olana kadar makineyi bosaltcam yaptığım yoğurdu kaldircam.Oturma odasını toplayacağım.İsyeri için bı yazı yazmam gerekiyor kafamı toplayıp onu yazicam.Kizlarin beslenmesi için 3 adet tost yapıp yarına erken kalkıp onları pisircem meyvelerini okul kıyafetlerini kendi iş için giyeceklerimi ve sacimi da yapmam gerekiyor .yani yatmam 1 olur küçük kızım erken uyusaydi zor uyuttum Allah annelere sabır versin gerçekten .Eğer eşim bunların hepsini yapsa ki asla yapmaz kendine öyle yüklemez azını yapar yoruldum halim yok laftan anlamıyorsun der bugün bile tost yapıp çocuğu okula zor gönderdi üstünü bile ben giydirdim kalkıp .su üstümdeki iş yüküne bak yarın eşim nobetten cikicak ona postalayacagim yolla çocukları diye .Kendimi şimdiden yorgun hissettim .siz neler yaptınız şimdi anaokulna gidiyolar ilkokul 1 de düşünemiyorum.