Eski gücüm kuvvetim kalmamış ya bunu fark ettim bugün. Evi temizledim ama öldüm resmen heryerim uyuştu resmen şuan, belime ağrılar girdi kollarım da güç kalmamış resmen. Ne zormuş hamilelik gerçekten.. Eskiden evi kaldırır indirir banamısın demezdim şimdi hiç bişi yok ortada ama tükendim resmen. Ağırlaştıkça iş yapamıyorum valla kızlar son haftalarda napıcam ya? Allah yardımcımız olsun hiç kolay değil gebelik yaşadıkça daha iyi anlıyorum
Bende 28 haftaligim bide ikizzz:) artik penguen gibi yurumeye basladim zaten 30dan sonrasini dusunemiyorum..ev işinide oyle ustten yapabildigim kadar..haftasonlari eşim siliyo süpürüyo saolsun..dogum temizliginede kadın tutarim diye dusunuyorum yada eltilerim annem falan gelirler
4 uncu aydan sonra gene bi enerji patlaması geliyo hiç merak etme sen :) bu gun bende de temizlik var di ohh ev temiz sırada yemek varr:))
Evet bende oyleyim bulaşık makinesinden temizleri alırken bile eğilme olduğu için belim ayrılıyor artik ev süpürmek felan hayal oldu. Kaynanamlar bizde değilken bütün evin isini eşim yapıyor sağolsun yoksa ev bitik durumda kalacak
saat oldu 3 ne yemek var ne is var 6 da koca gelecek ne yiyecek :) ben zaten kendimi okadar ağır hissediorum ki is falan hak getire son aylarda yandik :)
Benim de canim çıktı baya yoruldum akşama misafirim var ev sahibim ve onun oğlu gelini faln gelcek belim çok ağrıyor
Kurabiye
Poğaça
Kısır
Revani tatlısı
Çekirdek
Patlak mısır yeterli olur mu kızlar bunlar
Bende aynı oldum canım ayağımın altına yastık koydum iki tane kalcalarimin içi sizliyr
Basladi bi naz bi niyaz valla hic cekemem :D hey yavrum heeey biz boyle miydik be :D
Canım şimdi yapamıyorsun doğurduktan sonrada yapamayacan malesef bebişten dolayı her türlü yapılmıyor anlayacağın allah yardımcımız olsun:))
Haklısın canım valla ben daha 13 haftalığım zorlanıyorum sen kaç haftalıksın kuzum
Ah canım benimm. cok iyi anliyorum seni. 36 haftaligim yemin ederim nefes alamiyorum. Bi bulasik yikiyorum veya evi topluyorum elim kolum tutmuyor sanki. belim agriyor sirtim kopuyo. Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah rabbim hepimizn yardimcisi olsun
1,492,885 soru
24,392,711 cevap
349,423 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın