Bugün hava biraz güzeldi arkadaşıma gittim.Oglum 102 günlük uyudu kucağımda bende koltuğa yatardım.kenarlarina yastık koydum.oglum dönemiyor arada kontrol ediyorum neyse benim oğlum sadece kucağıma alıştığı için yere yatırınca hemen uyanir.Neyse uyandı arkadas da kahve yaptı mutfakta içiyorum. Ağlayama kadar dursun hemde tek başına ne kadar cok zaman geçirirse kucağımda uyumayı bırakır diye biliyorum,aradan bir kaç dakika geçmedi oğlum garip şekilde ağladı.Bir koştum yastıklar yerde oğlum da yüz üstü düşmüş.o an beynimden vurulmuş döndüm kucağıma aldim.sustu beni görünce,arkadaşa dedim ambulansı ara kocamı arayayım telefonum nerede falan filan.Dedi ki sakin ol bir ararsın.koltuk çok yüksek değil yastıklar yerde alnında hafif kızarıklık var.her yerine baktim.Baska bir şey yok oglumdan kaç defa özür diledim.Komik konuştum güldü etti anormal hic bir durum yok.Ebemi falan aradim herhangi bir şey var mı dedi yok dedim 2 saat uyutma falan dedi kusma ,baygınlık var mı dedi yok dedim.Biraz bekle anormal bir şey olursa doktora götür desi.cocuk doktoru bulunduğum ilçede yok başka yere götürmem gerek.Esimi aramadım oda çalışıyor panik olacak falan.Sonra kafasının arkası çıkıntı var başka hemşire olan arkadaşı aradim dedim çocukların kafasının arkası böyle ni diye evet dedi normal sen sakin ol dedi.oda ebemle aynı şeyleri söyledi.Kizlar ilk defa böyle oldum.neyse eve geldim aradan 2 saat geçti anormal hic bir durum yok çok şükür.gülüyor falan.simdi de emerken kucağımda uyudu.kizlar sorum su sizinde bebeğinizin tam arkasında hafiften çıkıntı gibi şey var mı o aklıma takıldı.Ben kendime çok zor geldim bir daha asla bırakmam zaten nasil düştü onu bile anlamadım.cunku oğlum dönemiyor bile.Ona bir şey olsaydı asla kendimi affetmezdim .bir daha asla yüksek bir yere koymayacağım.