Kizlar eşimin oz amcasının kızının bugün düğünü var dün kınası vardı bizi çağırdılar ama gitmedik eşim diyor gidelim düğüne bugün bende gitmek istemiyorum Allah var o kız bir gün bana laf etmedi birsey yapmadı ama annesi babası kız kardeşi erkek kardeşi bize s.r.fszmi demedi namusuz mu demedi hırsız mı etmedi iftira mı atmadı size öyle söyleyim ama aradılar çağırdılar eşime demişler tamam kavga ettik kırdık ama seni ayırt edemeyiz atamayız bekliyoruz bu düğün dernek demiş felan filan eşime kızıyorum diyorum ne kavgalar ettik ne iftiralar yedik nasıl bunu yutacaz kayinpederim az önce aramış gelin diyor kına tamam onlarinda gelmediniz ama düğün kıza oglana ait gelin demiş bende gitmek istememe sebebim eşimin yengesi şimdi der bak nasıl geldiler felan filan 2 sene önce oğluma sünnet düğünü yaptım bende çağırdım onlar gelmedi bide bu amcası kızı eşimi çok sever eşimde onu beraber aynı apartmanda büyümüşler hamileyim 7 aylik bide duygusal çok mu düşünüyorum bilmiyorum onlar ben dogum yaptım gelmedi sonra oğlumun sünneti felan ama Allah var kız bir kez bana aksi bir lafı olmadı ama esimle ettiler bende araya girdim kimseye laf söyletmem gibisinden sizce ne yapım