0 oy
666 göst.
Diğer kategorisinde (701 puan) tarafından

Başlık sapık gibi oldu biraz kızlar : ) 

Ben eşim olmadan ilk defa kalacağım evde normalde evlendiğimizden beri birlikteyiz alışmışım ama tek kalmak brni biraz korkutuyor. Siz tek kalabiliyor musunuz

42 Cevaplar

0 oy
(1,908 puan) tarafından
Esim suan görevde 15 gündür 15 aylik kizimla kaliyorum daha 20 gün var gelmesine 
-Reklam-
0 oy
(12,314 puan) tarafından

Bende kalıyorum ama binada 3 polis 2 jandarma 1 bekçi var yan komşum polis ne kadar korksam da tekken Allah korusun bisey olsa yanımdalar hemen guvendeyim:D

0 oy
(17,344 puan) tarafından
3 güne 1 evde çocuklarla tekim. 
0 oy
tarafından
Haftada bir geliyor keşke hiç gelmese 
0 oy
tarafından
Eşim şehir dışına yurt dışına gidiyor kalıyorm canm
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Bazen kalıyorum kendi kendine kuruntu yapma hiçte bişey olmaz kapımı kilitledim mi tamamdır 
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Bir yıldan fazladır tekim çocuklarla canım iki küçük kızım var depremden sonra çok korkuyordum ama şükür geçti o korkumda şimdi kalabiliyorum8 aydır 
0 oy
(199 puan) tarafından
Alıştık canım zamanla sende alışırsın inşallah. Asker eşim o yüzden nöbetleri oluyor ilk zamanlar çok zorlanmıştim şimdi oğlumla ilgilenmekle nasıl geçiyor aksam anlayamıyorum bile☺️
0 oy
(4,277 puan) tarafından
4 senelik evliyim haftanın 3 günü evde yalnız kalıyorum 
0 oy
tarafından
Eşim geçen Gaziantep e gitti 3 gün eltimin kızı geldi ben yine korktum güzeldi ama korktum baya 
0 oy
(650 puan) tarafından
İnanır mısın ayda beş qün eşimle kalıyorum kalan qünler qörevdeydi şimdi çok şükür düzeldi ayda 15 qün qörev 15 qün evde kalcak hamileyim bide benim için iyi olacak :)
0 oy
tarafından
Ya ben korkuyorum ya onsuz uyuyamıyorum yatak boş olunca alıştım korkiyorum
0 oy
(883 puan) tarafından
Vardiyali çalıştığı içi 1 hafta arayla kalıyorum evlendiğimde beri bebeğim oldu yine kaldım zor oluyor ama
0 oy
(4,359 puan) tarafından
Kaldigim oluyo sitede oturdugumuz icin daha rahatim ancak gece gec uyuyabiliyorum esim yokken niyeyse uykum kacar :)
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Kalırım ama kızım doğduğundan beri koruma gibi evin içinde geziyorum. :)))
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Eşim muhabir. İlk evlendiğimiz sene Uludağda 2 dağcı kaybolmuştu eşim 3 gün gelemedi eve :)  ilk gün zor gelmişti ama sonra zorlanmadım. Hatay depreminde de 15 gün görevli gitti 3-4 gün evde yalnız kaldım kızımla sonra sıkılıp annemlere gittim. Çocuk olmasaydı yalnız kalmak daha kolay olurdu muhtemelen 
0 oy
(259 puan) tarafından
Eşim vardiyalı çalıştığı için kalıyorum hatta geçen hafta gecedeydi 11 de gitti sabah geldi çocukla ikimiz evdeydik her zaman birini bulman zor alışman lazim
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Eşim 2 hafta öncesine kadar vardiyalı çalışıyordu. Kapını kitle, film aç çayını demle mis gibi kafanı dinle valla
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Beni,kide tir seferlik olarak çıkıyor bir ay eve gelmiyor bir ara 3 ay eve gelmedi bugün çıktı gitti bir aya kadar trlnez artık 
0 oy
(412 puan) tarafından
Benim esim 11 yıl boyunca vardiyalı çalıştı yeri geldi günlerce göremedik birbirimizi o eve geliyo ben ise gidiyorum filan takii deprem zamanına kadar o gunden sonra bı daha vardiyalı işte calismam dedi çalışmadı da inşallah da çalışmaz gece ayrı olmak zor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 6,072 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 121 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 308 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 632 göst.