0 oy
441 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim ailesiyle ilgili eskiden bişey dediğimde o yapmaz bu etmez böyle olmaz derdi bn de tabi herkesin arkasını topladım şimdi yapmıyorum kendi görsün diye bazen pişman mısın beni dinlemediğin için...evet ama ne yapayım olan oldu der ... Sizin konhamgi konuda sizi dinlemedi ve pişman oldu 

16 Cevaplar

+1 oy
(676 puan) tarafından
Pişman olsa bile pişmanım asla demez ki pişmanlığını bizzat kendim görüyorum 
tarafından
Görmek de zevk veriyordur
(676 puan) tarafından
Veriyor hemde nasil ama asla bozuntuya vermez gururuna yedirmez beyfendi
(12,316 puan) tarafından
Benim ki de asla demez ama onu öyle görmekte keyif veriyor :D
-Reklam-
0 oy
(2,579 puan) tarafından
Kac kere valla say say bitmez hepte der keske seni dinleseydm diye yavas yavas akillaniyor en azndan hatalarini yariya indirdi diyebilirim.gecende sey diyor hepmi hakli cikar bi insan nesin sen muneccimmj diye.
tarafından
Benim ki 4 yılda birazda olsa hakkı olduğumu anladi çok anlayışlı biri iyi bir baba ama aşırı saf
(2,579 puan) tarafından
10senelik evliyiz canm benmki cok sukur akillandi ama arada kullanmaya calisan oluyor oda ben istemedgm icn hareket edemiyor sonra brnm dedigim cikiyor iyimi yapmamisjm yada sen yine hakliydn diyor
0 oy
(13,785 puan) tarafından

Oho :D

İkimiz de asgari ücret çalışıyorduk o zaman altına yatırıyorum ben parayı TOKİ'den ev alalım dedim 40.000 liraydı başlangıç 1+1 için istemedi şimdi o evler 1 milyonun üstünde

Şimdi dükkan var bizim mala yatırıyor parayı kenara atmıyor ben dedim her ay altın alalım koyalım sepet olsun dinlemedi beni kayınpeder 800 bine araba almış 200 bın eve harcamış 400 bin lira da eksik kardan değil dükkandaki maldan. Sayım yapmiş çikyı eksik 

tarafından
Evet öyle maalesef evler uçuyor bizim de aynı sokak da bı ev vardı 300 bin alalım dedik sorunlar oldu almadık şimdi  bir buçuk  milyonu geçmiş
0 oy
(1,414 puan) tarafından
Eşim değilde seneler önce babam kardeşiyle ortak iş yapıp aile apartmanına taşınmak istedi. Annem "gitmeyelim başımız çok ağrıyacak" deyip durdu ama babam dinlemedi. Sonra babam, kardeşinden ve annesinden maddi-manevi kazık yiyince çok pişman oldu ve annemin lafına geldi. Şimdi de mirası bölüp herkes kendi yoluna baksın diyor.
tarafından
Bu babalar çoğunlukla bı amca tarafından kazık yer zaten benim babam defalarca yemiştir hahshhh
0 oy
(406 puan) tarafından
Karısını dinlemeyen her koca pişman olur  ....

Ama her koca dile getirmez..akıllanır mi tabi ki hayır  
tarafından
Yok yine başka bişey yaparlar sonra yine pişman olurlar böyle devam eder
(406 puan) tarafından
Maalesef öyle
0 oy
tarafından
Ailesi konusunda pişman ama kuyruğu dik tutuyor.
0 oy
tarafından
Sorundan alakasız ama kamera işini ne yaptın canım 
(263 puan) tarafından
Ben de bunu soracaktım. Ne gördün kız merak ettirme insanı ?
(1,082 puan) tarafından
Ne gördün canım biz günlerdir senden gelecek haberi bekliyoruz.ve sen sadece birşeyler gördüm deyip geciştiriyorsun
tarafından
Odaya girip sandigima bakmış  dolaba bakmış sonra kamerayı fark etmiş sanırım çıkıyor zaten o gün de düğün oda dışarı çıktı herhalde benim de gideceğimi düşündü tabi bn daha yeni doğum yaptım bebek küvezde nereye gidecem evdeyim kapıyı açtı bnde evi sürüyordum aaa burda mıydın dedi gördüğüne göre burdayım dedim sinirli şekilde o günden beri konuşmuyorum kendisiyle .. bazen sabah kahvaltı hazırlar gel kahvaltı yap sonra bebeğe bakarsın diyor aç değilim diyorum bebek ağlayınca gelip ilgilenmeye çalışıyor bebeği kucağıma alıyorum geçen bebek ağlamış bnde gidene kadar baktım odamda beşiği sallıyor odama girdim hemen oda çıktı
tarafından
Eşim bu aralar kafaya çok takiyor bazen kendi kendine konuşuyor dalıp gidiyor üstüne gitmek istemiyorum hem çalışıyor hem  evde yardım ediyor hem gece bebeğe bakıyor bide bu ev meselesi çok taktı zayıflamış baya bnde üstüne gitmek istemiyorum ama içimde ne yangınlar var
(263 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah ne aramış acaba
0 oy
(304 puan) tarafından
Şu an o kadar çok pişman ki 

Biz aile apartmanında oturuyorduk annesinin evine tasindirdi beni zorla 

Onun ailesi beni dışladı benim çeyizim yokmuş bende boşanıcam 

Daha önce uyarmistim tasinmayalim yuvamızı yıkıcaklar dedim dinlemedi şimdide bana boşanınca evlenme diyo 
tarafından
Yine evlenme diyor
(304 puan) tarafından
Evet emekli olunca tekrar benimle evlenmek istiyomuş saçmalık resmen
tarafından
Tabi canim sende onu bekle zamanında kıymet verseymis aynı kuyudan tekrar su içilmez
(304 puan) tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Her konuda :) beni hiç dinlemez derim şöyle yapma böyle yapma yok hatta üstüne ben öyle dedim diye tartışır benimle sonra dönüp dolasip beni dediğime gelir sen hakliymissin der :) bende derim bir kere beni haklı çıkarma...
tarafından
Asla ders alamazlar başka konuda yine aynı davranırlar
0 oy
(4,359 puan) tarafından
Ben esimin ailesiyle anlasirim cok sukur kayinvalidem kayinpederim iyidir. Ilk evlendigimizde baya takimiz olmustu kendine is kur kendi parani bil dedim o zaman bana ailemden beni koparmak istiyosun demisti. Simdi en ufak para muhabbetinde soverken beni dinleseydin derim. (Harcadigimiza karismazlar ancak ortak sonucta kese illa ki rahatsiz olacagi bisey oluyo)
0 oy
(566 puan) tarafından
Oldu tabii canım şimdi hangi birini sayayım sana
0 oy
(2,851 puan) tarafından
Her konuda dinlemedi ve ben hep yüzüne vururum pişman mısın derim evet diyor 
0 oy
tarafından
Dinlemediği her an pişman oluyo maalesef 
tarafından
Sonra başka konuda kendi bildiğini yapar tekrar pişman mısın dersin yine evet der hdjdjdn
tarafından
Ahhahahah kesinlikle:)
0 oy
(13,710 puan) tarafından
Ay keşke pişman olsa. Gorucem ama bir gün abisi ve babasıyla ipleri koparacak.

Pişman olduğu bisi varsa da söylemez 
tarafından
Kendine yediremiyo demek ki
(13,710 puan) tarafından
Yediremiyor canım hep o haklı  :)
0 oy
(3,400 puan) tarafından
Şükür öyle pişmanlık bir konu henüz olmadı inşallah olmaz da, sadece kardesi çok borca girdi biraz yollasam mi acaba dedi aklımdan çıkmıyor diye. Asla dedim. Zor durumda olsa. Ev araba alacak olsa amenna ama kumar borcu için kuruş verirsen seni boşarım dedim. Verdirmedim aradan 1 kac hafta geçti iyi ki beni uyardin dedi k.pek gibi çalışıp o borca ödeme yapacaktım kendi emeğime yazık dedi. Kardeşi de o ara küstü. Birinden borç istediğini duymuş eşim zoruna gitti ben vereyim dedi konu öyle açıldı. 
0 oy
tarafından
Benim onu dinlemeyip, pişman olduğum şeyler çok daha fazla oldu maalesef.. ... 

Ama eşinizin de dediği gibi, olan oldu....

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,085 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,280 göst.
12 Nisan 2020 Diğer kategorisinde (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,089 göst.
21 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayet (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 2,165 göst.