+1 oy
1,023 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (112 puan) tarafından
6 senedir birlik oturuyorum altlı üstlü yeme içme para herşey bir sabahtan akşama kadar kaynanamın evindeyiz ben ve bir eltim üç katlı evimiz var alt katta kaynanamlar orta katta eltim bende üçüncü kattayim benim bir oğlum var eltimde hamile 

Evde iş bölümü yapıyoruz ev ve giriş eltime ait mutfak ve banyo tuvalet bana ait aşağıda ki işleri bitirip kendi evimizin işlerini yapmaya çıkıyoruz ve artık gerçekten çok yoruldum sonra inip tekrar yemek çay misafir iş güç aynı ben 6 senedir böyleyim eltim üç senedir 

Bazen kendi katım dağınık kalıyor en çokta bunun için kavga ediyoruz eşimle ona eve yetişemiyorum deyince sanki ne yapıyorsun iki bardak fazla yıkadın diye kıyameti kopardın diyor 

Allah aşkına bana bir akıl verin 

33 Cevaplar

0 oy
(132,085 puan) tarafından
sen kisaca ben nazarcan nazli yaz kiz biz konuya hakimiz
-Reklam-
0 oy
(608 puan) tarafından
Evlenirken bile bile kabul ettin kesin hemde gittin genç yaşta koşa koşa evlendin şimdi hiç boşuna isyan etme nazlı ne sen o kocadan ayrilirsin ne de ailen arkanda durur kaynanangil vefat edene kadar cekcen dua ette Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin birde iş kocada bitiyor o susuyorsa sen de ne kadar konuşsan boşa konusursun 
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Kaynananin evinde yiyip içmezseniz orda durmazsanız herkes evine çekilirse o kadının evi kirlenmez evinde işte çıkmaz haftada bir sil süpür için inersiniz her hafta dönüşümlü olarak bulaşığı da kendi halletsin kaynanan zaten iki kişi degilmi. 
0 oy
(5,987 puan) tarafından
Sürekli in çik insan zayıflar öyle ben evime bı makina atyorum belim kopuyor. Resmen köle gbi yanlis anlama ben olsam kabul etmem hergun hergun nedir kaynanam gelsin yukarı yemeğini yesin çayıni içsin daha iyi aslnda senle yaşasa eyer yaşliysa olmazmi tekmi yaşıyor kadin
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın. Yaşlıysa kaynanan Babannem kadar değildir herhalde. 81 yaşında hala evini çekip çevirir daha duramaz benim reçelimi, yaprağımı da kurar. İnsanda vicdan merhamet olması lazım. Gelin diye hizmetçi alıyorlar sonra da g*tlerini gömüyorlar. Nasıl sinirlendim. 
0 oy
(296 puan) tarafından
Kusura bakmayın da böyle erkeklerin erkekligine ne denir? Yani erkek olsam karımın böyle ara yerde yorulması ayrı bir ev kurmamak bana çok dokunurdu. Bunlar nasil sindiriyorlar 
0 oy
(647 puan) tarafından
Valla iyi sansliymis kaynana da. Bu durumu kabul edecek 1 değil 2 gelin bulmuşlar bir de.
0 oy
(6,694 puan) tarafından
8 ay bende kaynanayla alt üst oturdum sabah gider akşama kadar iş yapardım gece eve çıkardım en son hakaretlerine ev bu olanlara dayanamadım ordan taşındık başka eve çıktık rahatladım

Geçen sonbaharda da diğer oğlunu evlendirip üst katında oturttu yeni gelin benim gibi hizmetçilik etmeyince 5 ay sonra baba evine gönderrdi boşatacağım diyor bana hizmetçilik etmedi diyormuş
(112 puan) tarafından
İşte öyle olacaksın aslında en başında tavrını koyucan ah ahh
Benim bir eltim var benden büyük ama o hiç Birlik durmamış 1 hafta anca hemen ayrı eve çıkmışlar
Ama bi görsen var ya kaynanam onu el üstünde tutuyor niye diye sor
Çünkü bizim eşlerimiz birlik olduğu için aynı zamanda s*****ta oldukları için para biriktirme zor oluyor babalarına verdikleri için
Ama bu en başta ayrılan kaynımin 4 katlı evi var telefon dükkanı var 2 evi kirada
Bize geldiği zaman kaynanama sürekli para falan veriyor kaynanamda var yok o diyor
(6,694 puan) tarafından
Biz hemen nakliyeci tutup eşyaları taşıdık koşa koşa çıktık kendi evimizden kiraya çıktık çok iyi oldu
0 oy
(1,995 puan) tarafından
Yeirnde olsam tartismaktansa artık gitmezdim derdim kendin git yap ben yeter yapmıyorum gerisi kendisi düşünsün artik
0 oy
tarafından
Kendi oturduğunuz evi kiraya verip siz kiraya çıkın evin kirasıylada kalsığınız evin kirasını ödeyin 
0 oy
tarafından
Birlikte oturmak çok büyük sorun benim için bayramda gittiğimizde 2 3 gün kalınca bile zor duruyorum eşim için hep dua ediyorum köyde yatılı kalınca Allahım sen ev nasip et gelinlere kaynanalardan ayrılsın diye düzen üstüne düzen nasıl oluyor 
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Nazlıcim sana milyon defa akıl verdik zaten ismi değiştirip tekrar postlar açıyorsun artık ezberledik. Yapma inme eşin bir söyler iki söyler. İş sende bitiyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 733 göst.
11 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 622 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mervan (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 937 göst.
26 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Banu_38 (5 puan) tarafından soruldu

409,104 soru

12,295,551 cevap