0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (1,041 puan) tarafından
Arkadaşlar bu ara aşırı bunalımda sikintidayim sinirliyim asabiyim mutsuzum halsizim ve sürekli eşimle kavgamız oluyo ufacık bişey gözüme batıyı sinirleniyorum ve evde sürekli biseyler bozuluyo kiriliyo hiç bı işimiz yolunda gitmiyo iki çocuğum var biri 3 yaşına girecek biri 8 aylık çok zorlanıyorum kayinvaldem.ust katımda ama yardım.yerine köstek daha çok çok yoruldum biraz araştırma yaptım bu haller nazardan yada büyüden olurmuş özellik elektronik aletlerin bozulması işlerin bozulması büyünün en büyük gostergesiymis daha önce bı hocaya gitmiştik eşimle bende nazardan musallat olduğunu esimede üç kez büyü ypildigini söylemişti iki bucuk sene geçti üstünden ozamanda bu skintilardaydik.simdide benle bu durumu yaşayan yasa ne yapmam konusunda yardımcı olacak var mı öyle bı haldeyimki kendini o....ldurmek falan geliyo aklıma dayanamaz oldum

2 Cevaplar

0 oy
(285 puan) tarafından
Ayetel kürsi nas Felak fatiha ihlas surelerini oku evde bakara suresi aç huzursuzluk çıktıkça 

Allah yardımcın olsun canım 
(1,041 puan) tarafından
Allah razı olsun bakara suresini heo açarım sirkeli suyla heryerimi silerim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ee sordunuz mu kim büyü yapmış diye, büyüyü bilen yapanı da bilir. 
(1,041 puan) tarafından
Sorduk tabi ama bunu şuan söylemem dedi yani bu farklı bı hoca değişik bı yöntemi var ben hiç inanmam böyle ama bu hoca kendi biZZAT Gosteriyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 66 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Balbazar (913 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 434 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Elfu (587 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.