+1 oy
869 göst.
Diğer kategorisinde (13,001 puan) tarafından

Biz eşimle 2019 da tanıştık askeri personel Suriye de görev yapıyordu 2020 de buluştuk İstanbul a geldi yanıma konum atmıştım buna kolay bulsun diye biraz uzakta dur sokağın başında demiştim gelip kapının önünde durmuştu :D Onu ilk gördüğümde bizden asla olmaz dedim 1.91 adam ben 1.60  heyecandan adamı mesire alanına getirmiştim beni ormana attın niyetin farklıydı da dua et ben ciddiydim der hep bana :D

Lütfen gereksiz şu bu diyenler yazmasın gerekli bulup anılarını tazelemek isteyenler yazsin teşekkürler şimdiden :)

48 Cevaplar

0 oy
(5,327 puan) tarafından
Hastanede sapigimdi gordum hosuma gitti gece geldi numarasini aldim sabah kahvaltiya gitim.d
-Reklam-
0 oy
(676 puan) tarafından
Ay hiç sevmem anlatmayi valla :)
0 oy
(1,713 puan) tarafından

Üniversitede aynı sınıftaydık. Kayıtta görmüş beni çok beğenmiştim seni aklıma koymuştum der hep. Okulun açıldığı hafta hemen geldi yapıştı yanıma. Hayır hiç tipimde değil ben itiyorum o daha çok geliyor. En son bir kafede buluştuk benim niyetim ciddi dedi güldüm bende. Ben daha 19 yaşındayım ve evliliğe karşıyım dedim. Şu ay şahit olsun seni kendime aşık etcem dedi. Aralarda bir sürü şey oldu aradan biraz zaman geçti kabul ettim teklifini deneyelim dedim. Dediğini yaptı, beni kendine aşık etti. Üstüne bir de evliliğe ikna etti. Şimdi bir kız bir erkek iki çocuğumuz var çok şükür. Hala derim tongaya getirdin beni diye :D

0 oy
(330 puan) tarafından
3sim 2 seneye yakın beni takip ediyormuş zaten bnim haberim yoktu kız kardesimle ayni yerde çalışıyorlardı kız kardeşime ablanı ayarla diyip duruyomus kardeşim bana epey geç söyledi tabi o söyleyene kdar zaten kocam bna yazmıştı geldi bnim eve şarap ictik ilk gece ondan sonra dbah uyandgimda s3vgli olmuştuk bile aradan cokta gecmedi kızımın müjdesini aldık ve evlendik mutlu son
0 oy
(328 puan) tarafından
Görücü usulu evlendik farkli sehirlerdeyiz tlfla konustuk nişan tarihi yaptık nişabda iok kez görüstük
0 oy
(442 puan) tarafından
İkimize de doğu görevi aynı yer çıkmıştı. Atandığımız yerde küçük ücra bir yerdi. Ortak arkadaşlar vardı, beni görüp yazmıştı buluşalım dedi yok dedim sonra bi kız arkadaşımla buluşmak için evden çıktım sonra o kız beni 1 saat ekti ben de o 1 saat boş boş çarşıda beklememek için e hadi gel bari bi çay içelim dedim. Çay bahçesine gittik utandım çok yüzüne bile bakamadım yani o gece arkadaşım tarafından ekilip öylece tek başına kalakalmasam belki de hiç görüşemicektik hayat Bi yolunu buluyor diyelim. Ama iyiki olmuş 
0 oy
tarafından
Üniversitedeydik faceden eklemisti ordan bı iki mesajlastik bı akşam yüzyüze goruscez beni yurttan alacak arabası vardı ve tedirgin olmuştum arabayla alma yurdun önüne gelme diye senin uzak dur demen gibi canım :D o da zaten bı turlu yurdu bulamadi bı orda gozumden düştü anlayamıyor tarifimi diye :D bende yürümüştüm onun olduğu yere doğru ve ilk gördüm üstü spordu ayağında kundura vardı cafede otururken daha da  hoşuma gitmeye başlamıştı ama kafam kunduradaydi kunduraliyla olmaz asla diye düşünüyordum  :D simdi oğlumuz var 11yil olacak tanisali ☺️
0 oy
(335 puan) tarafından
Korkunç bir gece yaşıyorum şuan, sorunu görünce o moda girmeye çalışacağım her ne kadar beceremesem de...

Eşimle görüşmeye gelmek istememiştim evlenmek istemiyordum ayrıca ona karşı önyargılıydım, yine de ilk görüşmeyi yapın baktın beğenmedin sonra devam etmezsin dediler gittim. Ağşaysrak gittim sonra bazı şeyler konuştuk Kendimi gülerken buldum....

Aslında daha uzun ama bu gece için bu kadarj bile fazla anlatım...

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,174 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 371 göst.
20 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,089 göst.
29 Mart 2020 Diğer kategorisinde Lemka (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,073 göst.
8 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Annesinin Aşkı ❤ (86 puan) tarafından soruldu

411,501 soru

12,387,147 cevap

43,582 kullanıcı

Kategoriler

...