0 oy
742 göst.
Diğer kategorisinde (1,322 puan) tarafından
O yaştan sonra evlenir misiniz? Ben param var rahatım yerindeyse o yaştan sonra kimsenin kahrını yükünü çekmeyi tercih etmem. Sizlerin fikirlerini de merak ettim?

29 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Seversem,anlaşırsam evlenirdim karşındaki insan normalse evlilik kahır yük olmuyor.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Evlenirdim heralde ,hayat yalniz cekilmiyor evde bi ses bi nefes olsun isterdim
+1 oy
tarafından
Seversem , yakınlık hissedersem evet. 
+1 oy
(15,972 puan) tarafından
Asla evlenmezdim. Bırak elliyi otuz yasimda bekar olsaydım o zaman bile evlenmezdim. 
+1 oy
(17,497 puan) tarafından

Yok ya 50 yaşımdan sonra başkasının de derdini cekemem. Ayağım bir çukurda olacak zaten :D

+1 oy
tarafından
O anki duruma bağlı ama ben istemezdim heralde 
+1 oy
(6,442 puan) tarafından
ben evlenirim. esim vefat etse allah korusun yada bisansam yine evlenirim. hayata bir kez geliyorz kimsenin kahrini cekecegim bir evlilik yapma safligini tabiki yapmam olcer tartar suanda oldugu gibi coksukur adam gibi adam secer bulursam evlenirdim
(6,442 puan) tarafından
kotu birsey degilki . olenle olunmuyor. cocuklarin babasidir allah rahmet eylesin esimde iyi insandi der duasini okurum ama hayat devam ediyor.
(1,322 puan) tarafından
İşte insanlar evlenince belli ediyo kendini. Çoğu adamda ne bileyim karaktersiz o yaştan sonra kimsenin otoritesi altına girilmez yıllarca başına buyruk yaşamışken
(6,442 puan) tarafından
kuzenim 20 yasinda evlendi . kalp hastasiydi esi bile bile evlendi tuzemler vermedi. cck sahte rapor almis hasta degilim falan diye. cocuklari oldu 3. seneye girmeden vefat etti damat.
23 yasinda dul kaldi kuzenim. 10 sene bekledi. birsure  tyzemlerle birlik yasadi ama ev ev ustune olmuyor esyalarimi kullanamadim dedi cckla zir dedi beraber cckla tyzemlerin alt daireye yerlestiler. on sene sonra evlendi. yani . bu arada o kuzenimin kardesi de olen damadin kardesiyle evli. yani iki kiz kardes kuzenim iki erkek kardesle evliydi.yani kayni hazmedemedi abisi olunce yengesi de hayata mi kussun 23 yasindaydi olunce. neyse ilkten cok karsi cikti kuzenimin cocugunu cok aklini karistirfi . amcasindan sebep cvk da annesinin evlenmesini istemedi. sonra mantiken kabullendi herkes konustu hayat devam ediyor yanlizlik allaha mahsus
(4,569 puan) tarafından
Hayat filmlerdeki gibi değil, herkes boşanabilir veya eşini kaybedebilir. Size eğer ben bir daha asla evlenmem ya da kimseyi sevmem diyen olursa asıl ondan uzak dur eskigizemli. Kimse 40ı çıkar çıkmaz evlenirim demiyor ama hayat bu zamanla herkes hayatına devam etmeyi öğreniyor.
(11,710 puan) tarafından
Halamda kocası için ölüp bitiyordu bir yıl olmadan evlenmeye karar verdi .  geçmişten çıkamazsan geleceği göremezsin psikolojisi bozulmuştu düşüne düşüne. Hayat devam ediyor
+1 oy
(19,081 puan) tarafından
Bunu yaşamadan bilemezsin çok gencken evlenmezdim derdim şimdi 30lu yaşlarımın ortasında evlenirdim derim hatta özellikle çocukları olan biri ile evlenirdim hayat yalnız geçmiyor 
+1 oy
(281 puan) tarafından
Evlenmezdim o yaştan sonra kocayı ne yapcam 
+1 oy
(3,965 puan) tarafından
Evlenmezdim galiba o yaştan sonra aşık olurmu ki insan bilememedim 
+1 oy
(524 puan) tarafından
Hayat arkadaşı ihtiyaç olabilir sevilmek isteyebilir 
+1 oy
(3,240 puan) tarafından
Valla çok kararsız kaldım hem evlenirim hem evlenmem valla bilemedim:)))
+1 oy
(769 puan) tarafından
Hayatta evlenmezdim şimdi bile bekar olsam evlenmem eşimi seviyorum  ama ben biriyle yaşayıp sorumluluk paylaşacak insan değilmişim onu anladım param işim arabam olsun bana yetermiş yani keşke evlenmeden önce bunun farkına varsaymışım son pişmanlık neye yarar şarkısının ritminde yaşıyorum hayatımı
(1,322 puan) tarafından
Al benden de o kadar duygularımın tercümanı olmuşsun
+1 oy
(1,207 puan) tarafından

Annem 10 yıl önce vefat etti babam 2 yıl evlenmedi sonra bizimde istegimizle hiç evlenmemiş 52 yaşında bir kadınla evlendi .54 e kadar evlenmemiş kadın düşünün 5 çocuklu bir adamla evlendi :). Biz hepimiz evliyiz çok şükür işimiz gücümüz yerinde tüm kardeşlerin karışmayız yani babama eşine .hayat bu belli olmuyor kimse yalnız yaşlanmak ölümü beklemek istemiyor .Babam mutlu kadın mutlu biz rahatız onlar iyi diye birbirlerine bakıyorlar .

Herkes hayata bir kere geliyor tekrarı yok bende olsam evlenirdim fakat gönlüme ve mantigima uygun kişi çıkarsa yoksa evlilik olsun diye evlenilmez.

+1 oy
(136,676 puan) tarafından
yok bee napcam o yastan snr el.oglunu
+1 oy
(1,787 puan) tarafından
Şuan ki eşimle evlenecek olsaydım evlenirdim 
(1,322 puan) tarafından
Ne mutlu size
+1 oy
(4,570 puan) tarafından
Eger kafa dengi benim gibi bekar arkadaslarim varsa evlenmem. Evleneceksemde o saatten snra eglenecegim kisiyle evlenirim.
+1 oy
(5,652 puan) tarafından
Evlenirim. Tabii şimdiki eşim ile.  Eşim bana kahır yük olmadı bir de ikinci evliliğim. Hamile değilim benim için portakallı çikolata aradı onunla her şeye varım ben
(1,322 puan) tarafından
Ne mutlu size
+1 oy
(319 puan) tarafından
Bana kıymet verecek huyu suyu güzel karakterli maddi durumu evini rahat gecindirecek durumda olan bir adam olsa evlenirdim. Beraber ibadetlerimizi yapar, gezer tozar, yer icerdik. günlere gider alışveriş yapar hayır isleri yapar ömrümü gecirirdim. Ama dediğim kriterlerde biri değilse evlenmezdim.
0 oy
(20,526 puan) tarafından
Evlenmek kahır cekmek değil de aynı yolu birlikte yürümek olarak düşünülünce güzel. Sevdiğin insanın da bazı kahirlari oluyor evet. Bu gerçek. Ben sevdiğim gerçekten değer verdiğim birini bulursam evlenirdim. 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 614 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ocakk (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,059 göst.
0 oy
71 cevap 1,597 göst.
0 oy
9 cevap 266 göst.
11 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hakakamukoko (386 puan) tarafından soruldu

413,299 soru

12,443,724 cevap

46,078 kullanıcı

Kategoriler

...