0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (1,028 puan) tarafından
Ehliyetimi aĺdim .iki kere eşim yanımdayken arabayı sürdüm. Ama tek başıma cesaret edemiyorum. Siz nasıl cesaret ettiniz yada etmenize ne sebep oldu. 

3 Cevaplar

0 oy
(307 puan) tarafından
İlk tek gideceksen kısa bi mesafe git oraya Parket ertesi gün ondan biraz daha ileri biraz daha ileri derken insana cesaret geliyor yada yanına çocuğun varsa yetişkin yada krdeşim onu al zamanla alışırsın. Otomatik mi
(1,028 puan) tarafından
Toros  ama alıştım. :):):):):):):)
-Reklam-
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Bende eşimle gitmek istemiyordum çünkü acemi olduğumu fark etmiyor onun gibi olmamı bekliyor seri olmamı bekliyor ama hata yaparak öğreniliyor biseyler tabiki araç kullanırken hata kazaya sebeb olur demek istediğim vites değişimlerinde arabayı sarsiyordum o kızıyordu  tek başıma ciktim hep şimdi hata yapmıyorum parklarim biraz uzun sürüyor alan darsa tek derdim o kaldı şuan tek çıkmak daha iyi geldi bana ama tabi bujun için pedallara hakim olman lazım 
0 oy
(441 puan) tarafından
Gece gündüz demeden ne zaman eşimle bir yere gitsek bana kullandirdi. Ama bu ayda 1 kere değil en azından haftada 2 3 kere böyle oldu. Sonra bir gün merkezden evimize dönerken ( ilçede yasiyoruz) eşim uyuyakaldı ve uyandirmadim. Birazda panik oldum ama şimdi olmazsa hiç yapamam dedim. O gün eve sağ salim geldim eşimde şaşırdı bende kendime güvendim artık o günden beri tek sürüyorum 
(1,028 puan) tarafından
Eşimde bana sürdürüyor.  Biryere giderken. Ama ben kursa git gel çok sıkıldım hevesim  kaçtı remen
(441 puan) tarafından
Ben kursta öğrendim eşim ogretememisti. Ama ehliyeti alınca eşimle pekistirdim. Eşim çok güvenmiyordu bana panik olacağımı düşünüyordu çok karışıyordu şuan ne zaman araba kullansam yanımda uyur :)
(1,028 puan) tarafından
Bende kursta öğrendim .eşim arabayı tek başıma sürmemi bekliyor  de bende tık yok

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 135 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,320 göst.
19 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Gülüs44 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 437 göst.
29 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde emyy (5,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
73 cevap 1,316 göst.
28 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu

410,873 soru

12,364,168 cevap

41,814 kullanıcı

Kategoriler

...