0 oy
413 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (233 puan) tarafından

Annem yanımda refakatçi kalacak. Çocuğuma babannesi bakacak ama hiç babannesinde kalmadı, benden ilk defa ayrı kalacak. Babasıda yanında olacak ama ben olmayınca babasınıda gözü görmez. Doğumdan çok bu durum kafama takılıyor. Allahım yardım etsin:(

25 Cevaplar

+1 oy
(15,920 puan) tarafından
Kız kardeşim baktı kızıma. Ben eşimle gittim doğuma. 
-Reklam-
+1 oy
(3,384 puan) tarafından
Babannleri baktı hep 1 gece canım bişey olmaz babasıda akşama kadar yanımda durdu sonra yanlarına gitti babalarıyla beraber uyumuşlar
+1 oy
(2,859 puan) tarafından
2.dogumum olacak kız kardeşim gelecek ona bırakacağım başkasına emanet edemem kızımı annem yanımda kalacak Sezeryan dogum
+1 oy
(164 puan) tarafından
Kız kardeşim benim evime gelecek bakacak oyuncakları kıyafetleri derken taşımak zor oliuor başka eve kaynanam yanımda kalacak 
+1 oy
(2,416 puan) tarafından

İki gün hastanede benimle beraber kaldı :D

(2,079 puan) tarafından
Ya nasıl yaptınız acaba. Benim de kimsem yok yanımda götürsem eşim hem bize hem bebeğe bakabilir mi acaba
(2,416 puan) tarafından
Annem çok ısrar etti götüreyim diye ama istemedi eşim gidelim dedi babasını da istemedi annemle kalacam ben dedi bende ustelemedim etkilenmesin diye iki gün benimle beraber durdu tabi gün içinde eşim dışarıya felan dolastirmaya götürmüştü sancı çekerken
(4,184 puan) tarafından
Kaç yaşındaydı? Benimki duracak mı ben de merak ediyorum. 4 yaş 2aylık olacak
(2,416 puan) tarafından
5 yaşında eğer ki eziyetli bir çocuk değilse gayet güzel durur ama tam tersi eziyetli ise zor
+1 oy
(3,200 puan) tarafından
Kaynanamla eşim baktı 
+1 oy
(17,477 puan) tarafından
Annem kaldı yanlarında. İkindi doğumda refakatçi olarak önce kuzenim kaldı sonra teyzem geldi yanıma.. üçüncü doğumda refakatçi olarak görümcem kaldı yanımda 
+1 oy
(1,716 puan) tarafından
Doguma gidince annem bakıcak kızlarıma refakatçim daha belli değil ya eşim olacak yada eşimin amcasının kızı bakalım o gün gelsin de Allah büyük 
+1 oy
(13,917 puan) tarafından
Sağlıcakla kavuşun ☺️

Babbannesinde kaldı, yanıma eşim haric istemedim ikisinde de. Doğumhaneye geçerken görümcem le değiştıler ikisinde de. 

Kızım haftada bir iki gün kalıyor doğduğundan beri babbannesinde o yüzden hiç düşünmedim odaya alınca getırdıler kardeşinin ilk ziyaretçisi oldu 
+1 oy
tarafından
İlk çocuğum ama kürtaj oldum annem baktı yanımda görümcem geldi geçen hafta
+1 oy
(4,405 puan) tarafından
Babasıyla birlikte yanımda hastanedeydi
+1 oy
(108 puan) tarafından
Aneme biraktim eltim ve eşimde ynmda kaldi .sezryan dogmm
+1 oy
(675 puan) tarafından
Bende çok tedirgin oluyordum ama gün boyu bababannesinde  durmuş kızım normalde de hiç anlaşamaz babaannesi ile gece de babası yanına gitmişti durmuştu çok şükür 
0 oy
(6,359 puan) tarafından

kac yasindaki 6 yas kizim dedesiyle kaldi ben doguma girerken. sinra hastaneye geldiler falan . aksam uzeri  babasiyla eve donduler hep beraber burgerking yemis icmisler . eve proftrol soylemisler . vur patlasin cal oynasi. takilmislar sinra yatmaya babasiyla bizim eve gecmisler :) bi gece alt tarafi

(233 puan) tarafından
3 yaşında canım. Sezeryanda 48 saat yatırıyorlar. Bakalım 2 gece nasıl grçecek:)
0 oy
tarafından
Bence takılma bir şekilde durdururlar ben 2. Doğumda oğlumu anneme bıraktım. Eşim hastanedeydi
(233 puan) tarafından
O da alternatif aslında da bakalım o gün geldiğinde naparız.
0 oy
(236 puan) tarafından
Benimde kafama çok takılıyor 36. Haftafayım yarın sezeryan günü alıcam anneme bırakıcam durur mu bilmem 
(233 puan) tarafından
Allahım yardım etsin hepimize. İnanki doğumdan çok bu durum korkutuyor. Umarım sıkıntısız atlatırız.
(236 puan) tarafından
İnşAllahh
0 oy
(443 puan) tarafından
Ben de aynı sizin gibi doğum a yakın hep bunu Stres yaptım çocuklara ne olacak küçük kızın duracak mı diye büyük kızım 10 yaşında küçüğü 4,5 yaşında bana çok bağlıydı Sadece eşim baktı onlara 4 gün hastanede yattım eşim baktı çok şükür korktuğum stres yaptığın gibi geçmedi kızım durdu Ama son gün gece biraz ağlamıştı Annemi artık istiyorum diye
(233 puan) tarafından
Niye 4 gün kaldın canım? Bende sezeryan olcam 48 saat yatırıyolar.
(443 puan) tarafından
Rahim ve mesanede yapışıklık vardı 3 saat ameliyat sürdü sonda takibi yaptılar 4 gün boyunca 3.sezaryandı benim
0 oy
tarafından
Eşim baktı annem falan olsa hiç gözüm arkada kalmazdı ama çok üzgün girdim doğuma 
(233 puan) tarafından
Bende acaba yanıma eşim gelse, annem çocuğuma mı baksa diyorum.
0 oy
(2,410 puan) tarafından
Vallaha bana çocuk nasip olmadı olsaydı kayınvalide anne gerekirse baba kauınpederime bile bırakırdım az buçuk gözlemlerime göre bakabilecek durumdalar 
(233 puan) tarafından
Rabbim sana da nasip etsin inşallah canım
(2,410 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Aynı sen gibiydim canım inan Allah yardım ediyo ya babasına daha bağlı oldu o iki gün kaç yaşında çocuğun benimde yanımda annem kaldı babaanne ve babayla durdu kızım iki yaşındaydı ozaman anliyolar biliyolar bı kaç kez sormuş beni ama hastanede gördüğü için aglamamisti durmuştu babasiyla
(233 puan) tarafından
3 yaşında canım. İnş sıkıntısız atlarım 2 geceyi

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 568 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (493 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 598 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 421 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu