0 oy
768 göst.
Diğer kategorisinde (7,149 puan) tarafından
Kızlar benim oturduğum ev sobalıydı bide bebek var diye oğlum hiç uyutmuyordu ses yapıyor oyun oynuyor oda çocuk daha 5 yaşında. Bebek uyurken biraz telefon verdim oyalansın çocugu uyandırmasın bende işlerimi yemeğimi yapayım diye. Çünkü bir odanın içinde hem yatak odası hem oturma yeme içme misafir giyinme soyunma odası herşey bi arada çok zorlandım.

Şimdi ise başa çıkamıyorun uyanıyor anne telefon diyor bide erken kalkıyor ağlayınca küçüğü uyandırıyor bende uykusuz kalıyorum gece sabaha kadar saat başı bebeğim uyanıyor zaten böyle böyle bağımlı oldu nerdeyse şimdi yavaş yavaş azalta azalta bırakmasını istiyorum sürekli ağlıyor canım sıkılıyor diyor oyuncaklarla oynuyor çizgi film izliyor eline meyve veya yiyecek veriyorum telefon istemesin diye. Bazen dışarı çıkarıyorum ama eve gelince aynı bunla nasıl başa çıkabilirim telefon olmayınca hep bağrıyor çağrıyor çok hırçın .telefon yüzünden böyle oldu farkındayım 

Linçleyecekler gelmesin zwten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bi odanın içinde bebekle çocukla geçirmek çok zordu çaresizlikten verdim yanlış olduğunu biliyorum lütfen yargılamak yerine bundan sonra nasıl bir yol izleyebilirim onu söyleyein

22 Cevaplar

0 oy
(3,551 puan) tarafından
Bikac defa aglatacaksin veya belirli saat koyacaksın anlayacak yaşta artık 

Bide her gün dışarı çıkart enerjisini atsın hem zaman geçsin oyalansin ana okuluna girmiyor mu 
-Reklam-
0 oy
(570 puan) tarafından
Kızımda 4 yasinda aynı şeyden muzdaribim.Çok iyi anlıyorum yemek yemedi basladim ,şimdide ikiz kardeşleri oldu.İlgim azaldı ona,oyun oynayıp,çocukla ilgilenemiyorum,ya TV de ya telefon istiyor çok haklı .Yapmayınca hırçın,huyu o kadar değişti ki .Pedogoga götüreyim diyorum ama hersey bende bitiyor farkındayım.Ben çocukla yeteri kadar ilgilensem bunlar yaşanmayacak.Ama olmuyor ikizler,ev işi,yemek,kızımda kendi anca 10 dk oynar.Hep bizi ister yanında öylede yapamam ki.Yetemiyorum ne yapacağımı.bilemedim ama artık bırakmalı büyüdükçe zor olacak farkındayım :(

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 519 göst.
10 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Nur8 (2,791 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 245 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 372 göst.
0 oy
4 cevap 285 göst.

Kategoriler