Kızlar eşim madde bağımlısı İzmir'de ailesiyle yaşıyordu ben ve oğlum için memleketim Hatay a anne babamın yanına geldik burdan ev tuttuk biraz uzaklassin die eşim o ortamdan cocugumun babasını büyüdüğü zaaman öyle görmesini istemiyorum ve oğlum babasına çok düşkün esimide çok seviyorum bize değer vermiş burqya kadar gelmiş mücadele etmiş sonucta Hatay'da da depremden dolayı iş imkanı kısıtlıydı yeni 3 gündür girmiş ise geldi bana diyor ki pubgda oynadığım kız iş yerinde ya ben onu çok sevdim için çıldırdım kıskandım dedim sen daha 2 günlük iş yerindeki kız için bana bı özür dilerim istemiyorsan silebilirim bile demedin ben senden sadece bunu bekliyorum adam hicbsy demiyor bu ne samimiyet yani 2 günlük iş yerinde pubg hesabi verecek kadar sonrda diyor kız evli olduğmu biliyor wpten grubada ekli eşim sifresini de değiştirmiş hyr adamın tininda değil ben de eşime yazdım dedim ben seni bu kadar çok seviyorum sen bana bana damarıma basıyorsun kıskandiryorsun dedim hcbsy umrunda değil adamın ne yapmalıyım nasıl davranmalıyim acaba iş yerine mi ugrasam ben mi yanlis yapıyorum ya eşim maddeyi bırakalı 20 gün falan olmuş ama bu zorlu süreçte üstüne çok da gitmek istemiyorum yuvam için çünkü çok sinirli bsy dessn hemen kırıyor kızıyor ama bu onun elinde değil onu biliyorum