Ben görümcem kaynanam eltim oturuyorduk benim kızım dondurma diye ağladı yırttı kendini bende kızımı aldm yanıma oturttum kaynanam elleme dedi karışma
Bende dedim anne sen karışma o su an sen varsın diye ağlıyor benim çocuğum ben ellerimde tutarımda buda zoruna gitti sonra görümceme dedi ben burdan gidicem görümcem dedi sen hülyann dediğine mi takldn ondan mı gidicen ama hülya haklı falan dedi sonra eltim dedi mahalle iyi deil falan görümcem dedi sükredin halinize falan bende dedim ama pınar abla öyle diyon ama bizim cercevemizden düşün biz memnun deiliz oda bana dedi sen gitsen üzülmem senle çok samimi deiliz ama eltim için merve giderse üzülürüm bende sinir oldum bu lafına sonra laf lafa geldi bende patladın artık dedim siz zaten beni kötü biliyosunuz aranızda dıslanmıs biriyim ben evet ben acığım kapali deilim siz kapalsnz kapanmycam ibadet etmiyorum siz ediyosunuz falan sonra eltim benim gönlümü aldı ben seni seviyorum ve ben dıslamyorum falan dedi bende aldm çocuğumu yukari cktm
Demekki bundan sonra benle samimi deilse bende ona göre davranırım aradı cevap vermedim bundan sonra hiç aramam da inmemde görürsem selam veririm geçerim aynı binada hepimiz oturuyoruz benim esim burdan gitmiyo babasının hatırası diye korkuyo korkak bir adam çünkü burda otrmaya devam edersek hep böyle olucak