+1 oy
867 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,475 puan) tarafından
Kızlar dün yazmıştm. Meme kanseri teşhisi konuldu. Sol mememde . 13 haftalık hamileym. Bugün arkadaşm ben olsam bebegimden vazgeçerdm her halde diyor. 2 yaşında da Bi kızım var. Ama bana doktor asla oylr bisey demedi. Perşembe onkoloji ye gitcem o ne der bilmiyorum. Ama inanın Allah ta kalbimi biliyor ya ondan güç aliyorm resmen. Allahim diyorm sen koydu ise karnima Bi sebebi vardr elbette. Benm gibi olan bir sürü kadının hikayelerini okudukça umudum daha da yeseriyor. Ben bu hastalığı yenecegm.  bebeğimde sağ salim dünyaya gelecek diyorm. Annem diyor ki ben seni daha kötü bekliyordm. İyisin maşallah diyor. Ama nssl iyi olmaym evimi şenlendiren ve ağladıkça gözüme bakan Bi kızım var. Bilmiyorum güzel Bi teslimiyet icindeym. Asla düşünmüyorum Allahim neden ben diye. Elbet diyorm sen verdi isen Rabbım Bi sebebi vardr. O yüzden arkadaşmn böyle demesi üzdü beni. Halbuki onunda çocukları var.. siz olsanız vazgeç miydinz..,?

33 Cevaplar

0 oy
(3,475 puan) tarafından
Rabbim seni sevdiklerine bağışlasın canım karnındaki bebiş de sana sağlık şansı versin rabbim banada sana acil şifalar versin bende troid nodül vardı ultrason çekildim sonucunu pazartesi göstercem ama aşırı korku var kanser olsam çocuklara kim bakar düşüncesi rabbim bizi evlatlarıkıza bağışlasın 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şuan tamamen olasılık olarak konuşmuş ve gereksiz konuşmuş. Bakalım dr ne dicek. Ama eğer dr alınması gerek derse senin hayatın da önemli evladın ailen var kimse seve seve vazgeçmez ama zorunda kalırsam gerideki evladını düşünüp mecburen geçerdim herhalde. Bu arada çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin böyle bi seçime gerek kalmaz umarım. Moralini yüksek tutmana da sevindim 
0 oy
(505 puan) tarafından

Bende gizli hiper kolesterol hastasıyım ilaçlarla ayakta duran insanım risk aldım sıfır ilaç ile 2 kez büyük atak geçirmeme rağmen kızımdan vazgeçip ağrı kesici dahi içmedim çok şükür Rabbime dünya güzeli prensesim oldu 5 aylık oldu doktor bile kaç kez aldırmam gerektiğini yoksa benim bile öleceğimi dedi 

Normal doğum aşırı hatta ultra ağrılı olduğu halde doğurdum doktor bile şaşırmış nasıl oldu da anne yada bebek ölmeden doğdu diye kolesterol değerim 600 leri geçmişti ama Allah ol deyince oluyor. 

Şimdi ki tek sıkıntım ilaçlar artık yetmiyor ağrılarım ataklarım çoğaldı ne yapmalıyım bilmiyorum aileme bile diyemiyorum doğduğum andan beri çeşitli hastalıklarima çözümler aradılar maddi manevi yiprandilar tam mutlu oldukları an diyemiyorum. Doktor ile tekrar konuşacam bakalım ne olacak ama ne olursa olsun kızım için hayatım için ayakta durmalıyım iyi olmalıyım 

0 oy
(2,203 puan) tarafından
Vazgeçmezdim verende alacak olanda Allah'tır işine karşılamaz vebali büyük olur 
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Bu sürecinizi elinizden geldiğince kimseyle paylasmayın. Arkadasınız dusuncesiz bir yorum yapmıs. Bu sizi ilgilendirir insallah bebegınıze de size de bişey olmadan sürec sonlanır . Ama gercekten süreci ne kadar az kısı bılırse o kadar iyi olur. 
0 oy
(5,118 puan) tarafından

Böyle bişey söz konusu bike değilken arkadaşın cok sacmalamıs cidden:angel:

0 oy
(3,887 puan) tarafından
Kanser olan sen değilsin, memen.  Allah'ın kıyıpta can verdiği bir nimeti bu işe bulaştırma. 
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Bu konulara hakim bi insan değilim ama meme kanseri çok tehlikeli olan bir hastalık değil ki büyük bir kısım iyileşiyor doktor daha sana bununla ilgili bir açıklama yapmamış kendini doldurma kuzum iyi düşün iyi olsun ki vazgeçmen gereken bi durum da olucağını zannetmiyorum sadece biraz erken doğum yapmak zorunda olabilirsin ki biliyosun 7 aylık bir bebek doğduğunda bile yaşama olasılığı çok çook yüksek artık soruya gelince de eyer ki öyle bi seçenek sunulsa bana ben aldırmayı düşünebilirdim çünkü senin koynunda 2 yaşında bi kızın var ama üzüntüsü de kahrederdi o ayrı bi konu 
0 oy
tarafından
Hayır tabiki vazgeçmem bizzat bebeğimin öleceğini alıdrmamı söylediler benim elimden olmasın dedim ve doğurdum şuan 4 aylık oldu

Arkadaşına gelincede iyiki onun gibi bencil değilsin ve bu zihniyette olan insanla arkadaşlık etme derim
0 oy
(4,532 puan) tarafından
Arkadaşın daha doktor bile sana herhangi bir yorum yapmamışken bu şekilde konuşarak patavatsızlık etmiş. Benden sana tavsiye, şu zor sürecinde seni moral olarak aşağı çeken insanlardan koşarak uzaklaş. 
0 oy
tarafından
O arkadaşınla bir süre görüşme bence doktorun demedigi birşeyi aklına sokup dahada üzüyor. Bu zamanlarda morelin yüksek olması lazım evlatlarından destek almalisin tabikide karnındaki yavru seni daha güçlü yapar .onlar için daha istekli olursun ve Allah'ın izniyle bu hastalığı kolayca atlatırsın.emin ol tıp çok gelişti doktoruna güven ve dinle lütfen ❤️ çok geçmiş olsun.
0 oy
(20,548 puan) tarafından
Okurken gözlerim doldu ne diyeceğimi bilemedm ama inşallah yeneceksin hissediyorm 
0 oy
(912 puan) tarafından
sanki biz olunca cok iyi mi olacak cocuklarimiz neye garantimiz var ki hepimiz diken ustundeyiz coluk cocuk herkes allaha emanetiz.yarin olecegini bilsen  bi cana kiyar misin.allah sifalar versin canini sıkma dua et 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 152 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatma salihaNur (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 846 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 437 göst.
29 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Melike☺️ (1,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.