Ben kaynanama pazardan etek bluz 3 tane yazma 1 tanede düğünde takılan özel bir eşarp gönderdim kendisi başka şehirde yaşıyor anneler gününde göndermiştim dün kendisi beni aradı eşimle olan tartismalarimizdan haberi yok şuan neyse diyorki kizim bu bluzu ben giymem satarım birine 3 tane yazmayida satarım eteği giyerim o diğer 100 tl lik aldığım esarbida giyemem ben dedi bisey diyemedim zaten oğluyla tartismalarim var bisey diyemedim benim ektim var durumu iyidir kendisi çalışıyor çocuğu yok henüz kaynanama 10 bin tl göndermiş ve anneler gününde göndermiş kaynana dün bana söyledi telefonda 2 gün öncede 7 bin tl göndermiş ne yapacaksın paraları dedim bir köşeye koydum gelinime altın takarım dedi Tmm tak onun parası zaten dedim kız kardeşimde bence gondermemistir para o kız kaynanan ona altın takıyor sen hani deme banada takmamış diye yalan diyor dedi niye yalan olsun dedim senin hediye gonderdigin zaman kaynanan sana bunu söylüyor dedi para konusunu bende ben kimseye daha bisey göndermem dedim hediyerimi satacakmis dedim sınır oldum oğlu da böyle bunun paracı