0 oy
791 göst.
Aile kategorisinde (7 puan) tarafından
Merhaba kızlar kızım var 4 yaşında ben bir tane daha bebegim olsun istiyorum ama eşim çok net bir şekilde hayır diyor nedeni ise ne psikolojim nede maddiyatim yeterli olur  tek başına büyüsün birşey olmaz diyor nasıl ikna edebilirim acaba durumumuz gayet iyi aslında arabamız evimiz var borcumuzda yok maaş olduğu gibi eve kalıyor  yani demem o ki her hangi bir sorun yokken istemiyor 

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
İkinci gebeliğim planlı olmadı. Planlı olsaydı bende asla istemezdim ikinci bir çocuk. Zamana bırakmalisin.
-Reklam-
0 oy
(539 puan) tarafından
Benim eşimde istemiyordu çünkü tek başına büyümüş sevgiyi tek esim görmüş hic kardesi abisi yok kesinlikle istemiyordu tabikide onu tınlamadım  umursamadim bile hamile kaldim onu bi sekilde galyana getirdim suan 9aylik kizim var kizima diorki kizim senden çok özür dilerim ben nasil istemedim seni nasıl karşı geldim sana diyor keske bitane daha cocugumuz olsa diyor  kizima cok ayri bi düşkün canim elif kustu dedigim anda işten izin alip gelior ikinci cocuk daha kolay büyüdü artik tecrubeli oluyorsun artik
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Benimkide öyleydi istemiyordu asla 3 sene istediğimi dile getirdim oğlum şuan 5 yaşina 3 ay oldu basali bazı olaylara şahit olduktan sonra kabul etti kendisi teklif etti gibi birşey oldu umarım sizine kabul eder bizde deniyoruz bakalım korunmayı bıraktıktan sonra sağlık olarak başıma gelmeyen kalmadı 3 ay oldu korunmayı bırakalı yeni yeni vücudum toparlaniyor
0 oy
(655 puan) tarafından
Zamana bırak canım . Onu bu fikirden soğutan bişey var belli . Kızınız çok zor bi bebeklik mi geçirdi 
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Benimde iki tane var ama tek çocuk varken hayatımız çok rahatmış ikinci çocuğun yükü daha ağır geliyor insana çünkü idare etmen gereken sevgi ilgi bekelyen bi tane çocuk daha var evde bazen diyorum bi tane yeterdi olmasa mıydı yinede çok Şükür Rabbime onlar benim canım. Ama eşinde bu yükü kaldırabileceğini düşünmüyor sanırım çünkü bütün hayatın değişiyor tek çocukla elinden tutup her yere gidersin evde her istediğini yaparsın eşinle rahat zaman geçirirsin ama iki çocukla bunlar çok zor binevi evlilik yıpranıyor diyebilirim bunu herkes kaldıramaz. Şahsen bende eşim de kaldıramıyoruz ama Rabbimize şükredip idare etmeye çalışıyoruz
0 oy
(423 puan) tarafından
Ben uzun süre ikna etmeye çalıştım ikna oldu, bazı erkekler sorumluluklarının çoğalmasından tedirgin oluyor, yavaş yavaş aklına işleyin 
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Es istemiyorsa israr etme derim zamana bırak bugün istemez seneye ister belli mi olur 
0 oy
(49 puan) tarafından
Çocuk çiftlerden sadece birinin istemesiyle yapılacak birsey değil. Saygı duymalisiniz. Siz istiyor olabilirsiniz ama eşiniz kendini buna hazır hissetmiyorsa yapacak bisey yok. Hem 25 yasindaymissiniz daha. Çok küçüksünüz.  Neden acele ediyorsunuz ki. 3 yıl sonra 5 yıl sonra belki sizin ya da eşinizin fikri değişebilir. Çocuğunuz da büyümüş olur. Eşiniz de maddi ve psikolojik olarak belki iyi hisseder. Yaşınız küçük. 
0 oy
(49 puan) tarafından
Çocuk çiftlerden sadece birinin istemesiyle yapılacak birsey değil. Saygı duymalisiniz. Siz istiyor olabilirsiniz ama eşiniz kendini buna hazır hissetmiyorsa yapacak bisey yok. Hem 25 yasindaymissiniz daha. Çok küçüksünüz.  Neden acele ediyorsunuz ki. 3 yıl sonra 5 yıl sonra belki sizin ya da eşinizin fikri değişebilir. Çocuğunuz da büyümüş olur. Eşiniz de maddi ve psikolojik olarak belki iyi hisseder
0 oy
(29 puan) tarafından
Kendisine göre haklı aslında 
0 oy
(540 puan) tarafından
Çocuk tek başına karar verilip yapılabilecek bir şey değil.. İstemiyorsa hazır değildir. Zorlamamk lazım
0 oy
(50,745 puan) tarafından
saygi duymalisin
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Hazır değil belli ki. Bu konuyu biraz askıya al bence 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 666 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (843 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,052 göst.