Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşim çocuk istemiyor
0
oy
791
göst.
23 Mayıs 2024
Aile
kategorisinde
YAREN in annesi
(
7
puan)
tarafından
soruldu
Merhaba kızlar kızım var 4 yaşında ben bir tane daha bebegim olsun istiyorum ama eşim çok net bir şekilde hayır diyor nedeni ise ne psikolojim nede maddiyatim yeterli olur tek başına büyüsün birşey olmaz diyor nasıl ikna edebilirim acaba durumumuz gayet iyi aslında arabamız evimiz var borcumuzda yok maaş olduğu gibi eve kalıyor yani demem o ki her hangi bir sorun yokken istemiyor
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
33
Cevaplar
0
oy
23 Mayıs 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
İkinci gebeliğim planlı olmadı. Planlı olsaydı bende asla istemezdim ikinci bir çocuk. Zamana bırakmalisin.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
23 Mayıs 2024
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim eşimde istemiyordu çünkü tek başına büyümüş sevgiyi tek esim görmüş hic kardesi abisi yok kesinlikle istemiyordu tabikide onu tınlamadım umursamadim bile hamile kaldim onu bi sekilde galyana getirdim suan 9aylik kizim var kizima diorki kizim senden çok özür dilerim ben nasil istemedim seni nasıl karşı geldim sana diyor keske bitane daha cocugumuz olsa diyor kizima cok ayri bi düşkün canim elif kustu dedigim anda işten izin alip gelior ikinci cocuk daha kolay büyüdü artik tecrubeli oluyorsun artik
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Mayıs 2024
Aşkı❤evladı⚘
(
2,290
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimkide öyleydi istemiyordu asla 3 sene istediğimi dile getirdim oğlum şuan 5 yaşina 3 ay oldu basali bazı olaylara şahit olduktan sonra kabul etti kendisi teklif etti gibi birşey oldu umarım sizine kabul eder bizde deniyoruz bakalım korunmayı bıraktıktan sonra sağlık olarak başıma gelmeyen kalmadı 3 ay oldu korunmayı bırakalı yeni yeni vücudum toparlaniyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Mayıs 2024
Sinem48300
(
655
puan)
tarafından
cevaplandı
Zamana bırak canım . Onu bu fikirden soğutan bişey var belli . Kızınız çok zor bi bebeklik mi geçirdi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Mayıs 2024
Mhmd8mrn
(
7,132
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimde iki tane var ama tek çocuk varken hayatımız çok rahatmış ikinci çocuğun yükü daha ağır geliyor insana çünkü idare etmen gereken sevgi ilgi bekelyen bi tane çocuk daha var evde bazen diyorum bi tane yeterdi olmasa mıydı yinede çok Şükür Rabbime onlar benim canım. Ama eşinde bu yükü kaldırabileceğini düşünmüyor sanırım çünkü bütün hayatın değişiyor tek çocukla elinden tutup her yere gidersin evde her istediğini yaparsın eşinle rahat zaman geçirirsin ama iki çocukla bunlar çok zor binevi evlilik yıpranıyor diyebilirim bunu herkes kaldıramaz. Şahsen bende eşim de kaldıramıyoruz ama Rabbimize şükredip idare etmeye çalışıyoruz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Mayıs 2024
missn199
(
423
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben uzun süre ikna etmeye çalıştım ikna oldu, bazı erkekler sorumluluklarının çoğalmasından tedirgin oluyor, yavaş yavaş aklına işleyin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Mayıs 2024
Tubaaaa.1
(
1,881
puan)
tarafından
cevaplandı
Es istemiyorsa israr etme derim zamana bırak bugün istemez seneye ister belli mi olur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Mayıs 2024
Katibe Anne
(
49
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuk çiftlerden sadece birinin istemesiyle yapılacak birsey değil. Saygı duymalisiniz. Siz istiyor olabilirsiniz ama eşiniz kendini buna hazır hissetmiyorsa yapacak bisey yok. Hem 25 yasindaymissiniz daha. Çok küçüksünüz. Neden acele ediyorsunuz ki. 3 yıl sonra 5 yıl sonra belki sizin ya da eşinizin fikri değişebilir. Çocuğunuz da büyümüş olur. Eşiniz de maddi ve psikolojik olarak belki iyi hisseder. Yaşınız küçük.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Mayıs 2024
Katibe Anne
(
49
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuk çiftlerden sadece birinin istemesiyle yapılacak birsey değil. Saygı duymalisiniz. Siz istiyor olabilirsiniz ama eşiniz kendini buna hazır hissetmiyorsa yapacak bisey yok. Hem 25 yasindaymissiniz daha. Çok küçüksünüz. Neden acele ediyorsunuz ki. 3 yıl sonra 5 yıl sonra belki sizin ya da eşinizin fikri değişebilir. Çocuğunuz da büyümüş olur. Eşiniz de maddi ve psikolojik olarak belki iyi hisseder
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Mayıs 2024
aysenurkaya20
(
29
puan)
tarafından
cevaplandı
Kendisine göre haklı aslında
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Mayıs 2024
B. Sema
(
540
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuk tek başına karar verilip yapılabilecek bir şey değil.. İstemiyorsa hazır değildir. Zorlamamk lazım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Mayıs 2024
ikbal
(
50,745
puan)