Troid değerin normal referanstan aralığından farklı ise mecbur yönlendirecek. Ama referansın dışında olması illa bir sorun olduğu anlamına gelmiyor. Ne olur ne olmaz diye bakılıyor İşte. Riske atmamak için sevk ediyorlar. Anlattığınız her şey normal yani.
Gebelikte belli başlı takipler dışında böyle şeyler çok oluyor. Mesela aniden rahatsızlanırsınız, takipli olduğunuz hastaneye gidersiniz yine. Eğer bu özel ise, böyle ekstra olacak durumlarda da para ödersiniz. Doğum ücreti ne kadar bilmiyorum. Benim gittiğim hastanede epey yüksekti. Hem yazın hem kışın zam yapıyorlardı. Yani siz doğum yapana kadar doğum ücreti de artar. İlk gebeliğiniz mi bilmiyorum ama çocuk doğduktan sonraki masrafı hiç düşünüldüğü gibi olmuyor. Devletin karşılamadığı aşıları yaptırırsan 15 bin TL civarında mesela. D Vitamini, demir, prebiyotik vs kullanıyorsun aylık. Onlarda 400-500 TL arası oluyor. ( Tek bir tanesinden bahsediyorum)
Çocuğun hasta oluyor, sıra bulamıyorsun hemen özele koşuyorsun, ne bileyim kıyafet ek gıda vs hep iyisinden olsun istiyorsun.. Tüm bunları düşünerek hareket edin derim. Ben özele gittim, özelde doğum yaptım ama çocuğu planlı yaptığım için öncesinde birikim yapmıştım. Siz yolun başında para sıkıntısı çekerseniz, ilerde daha da zorlanırsınız.