0 oy
1,058 göst.
Diğer kategorisinde (127 puan) tarafından
Instagram ve tweet de sokak köpeklerini sahiplendirmedikleri sürece uyutulacaklarını söylüyorlar haberin Aslı var mı ne düşünüyorsunuz benim fikrim uyutmaları değil şehir dışında barakalarla beslenmesi tabii ki öncelikle insan hayatı her şeyden önce ama sonuçta onlar da bir can sizce bu karar doğrumu tabi haberler cidden doğru ise 

27 Cevaplar

0 oy
(308 puan) tarafından
Keşke barınaklara bıraksalar dicem ama barinakların halı içler acısı sokakta olunca tehlike oluyo ama uyutma fikrine çok zalimce ne bileyim keşke bakımlı iyi şartlar altında yaşayacakları barinaklar yapılsa pandemide ben çok yoğun calışıyodum kullandığım bi alt geçit vardı çok ıssızdı çok korkuyodum bitane sokak köpeği issız yolun başından sonuna kadar benle yürüdü aylarca otobüse binince giderdi akşam yine durakta olurdu o kadar güzeldiki sonra ordan taşındık bazen belki onu görürüm diye uğruyorum oralara ama yok şimdi uyutulma söz konusu olunca içim acıdı inşallah farklı bi yol bulurlar 
-Reklam-
0 oy
(29 puan) tarafından
Bizim burda sürü halinde dolaşıyorlar.Hamileyken beni de kovaladılar.Az kalsın araba çarpıyordu bana.O yüzden uyutulmasına hiç karşı değilim 
0 oy
(1,079 puan) tarafından
Şu kısırlaştırma işini belediyelerden alıp ilçe tarımlara verseler ve aynı zamanda da özel kliniklerde devlet destekli kısırlaştırmalar yapılsa çok rahat önüne geçilecek bir durum. Ben sokakta yürürken köpekten korkmuyorum acaba biri bana durduk yere arkamdan kılıçla saldırıcak mı? Yürürken durduk yere yumruk yiyecek miyim diye korkuyorum. Aksine etrafımda bir köpek varsa daha rahat yürüyorum ki onun beni koruyacağını biliyorum. Bunu savunacak insanın bir gram merhameti yoktur vicdan yoksunudur. Sadece bir saniyeliğine o uyutulanın kendi çocuğunuz olduğunu düşünün. Eminimki o masumların ahı kimsenin yanına kalmaz ama o yasa tasarısının geçmemesi için elinden geleni yapacak olan insanlardan biriyim ben de.
0 oy
(5,334 puan) tarafından
Dogru bi karar bence simdiye kadar alinip uygulanmadigi hata
0 oy
(693 puan) tarafından
Valla canım bizim ilçede aşırı dolmuş her köşede kaç tane bide şu büyük olanlar var. Millet diyor korkma karismaz ama duydum çok kez bunlarda saldırmış komşuların çocuğuna. Kardeşim sabah okula gidince kaç defa saldirmislar ona oda sürekli kaçmış koşa koşa gitmiş. Ne yaptık ne ettik devlet bişey demiyor buna. Geçenlerde iki defa komşunun koyunlarını telef ettiler. Tavuklarıni yani gerçekten olmuyorlar. Bı çözüm bulmaları iyi olur 
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Bu nasıl bir xihniyet ben anlamadım. Neslini tuketsinler bari hayvanlarin tövbe estağfurullah. Onların toplatılması degil şehrin içinde olması gerekli. Diğer ülkelerde nasıl bir uygulama var iyice arsstirmalari gerekli. Bunun yolu bu olamaz kesinlikle. Hangi biri sahiplendirilir ki. Çok az bir kısmı ancak.  Hem onların da ekosistemde yeri var. Köpekler gidince neler çoğalacak acaba 
0 oy
(677 puan) tarafından
Gerçekten bende öyle böyle köpek korkusu varki yenin ederim mahalle değiştiririm yada o köpeğin oradan gitmesini bbeklerim  ama uyutulmasina karşıyım bı barınak yerleştirile bilir 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 933 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 194 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Gulgul5555 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 367 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Sirius76 (1,319 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 369 göst.