0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (1,857 puan) tarafından
Kilo fazlaligim var bir tanıdığım 3 ayda 20 kilo vermiş çok şaşırdım bu kadar kısa sürede verdiğine ama tanıdığım 120 kilo falan vardır belki . Benim 10 kılı gibi fazlalığım var 15 kilo versem ideal kiloya sahip olabiliyorum sizce mümkün mü 3 ayda 15 20 kilo vermk birde doğum göbeğim başıma bela o gider mi bir cihaz varmış bölgesel zayıflama falan diyorlar o cihazla 15 dk 20.000 mekik çekmiş gibi oluyormuş yani göbek kısmına uygulansa göbeğim gider mi . Bana imkansız gibi geliyor ama pekte bilgim yok bilenler vardır mutlaka teşekkür ederim simdiden

10 Cevaplar

0 oy
(7,771 puan) tarafından
Benimde başım belada göbekle fiziğim çok iyi ama göbek bütün işi bozuyor ☹️
(253 puan) tarafından
Canım kilon kac
(7,771 puan) tarafından
70 kuzum
(253 puan) tarafından
Ben de 68 :( ama göbek 7 aylık
-Reklam-
0 oy
(253 puan) tarafından
Benim de kilom iyi ama bu göbek korse takmama rağmen kaldı spora başladım ama sonra bıraktım bazı sebeplerden dolayı  
0 oy
(1,882 puan) tarafından
Diyetisyene gidiyorum 2 haftada 2 buçuk kilo gitti. Ama ben güzellik merkezinde bölgesel incelmeye de gitmek istiyorum. Çok faydası olduğunu duydum canım. 
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Birkaç hareket var göbek sıkılaştırıcı bir iki günde bile belli ediyor benim hemen sıkılaşmıştı göbeğim ama pek spor sevmiyorum bırakmıştım şimdi yeniden fitnessa başladım. İnternetten göbek sıkılaştırıcı egzersizlere bakabilirsin
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Kilosu fazla olanlar yani ideal kilosu ile şimdiki kilosu arasında epey fark olanlar hızlı bir şekilde kilo veriyor. Ama ideal kilosu ile şimdiki kilosu arasında fark az olanlar daha zor kilo veriyor. Sağlıklı şekilde kilo vermek önemli. Diyetisyene gidiyorum ben de. Kendim beceremiyorum çünkü.
0 oy
(5,344 puan) tarafından
Bende eyluldr gitmeyi dusunuyorum esim suriyeye gitsin gelsn.d
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Ben 50 günde 8 kilo vermiştim sen de verirsin canım , cihazları hiç bilmiyorum ama spor yapabilirsin göbek için ben yapıyorum farkını görmeye başladım
0 oy
(438 puan) tarafından
O göbek egzersizle desteklemeyince gitmiyor canım
0 oy
(376 puan) tarafından
Bebeğini emziriyorsan zayıflarsın canım. Diyetisyene gitmek boş ya kendi irade ne sahip çıkarsan yemeden kısarsan mideni kücülürse zayıflarsın canım önemli olan iradene sahip çıkmak 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 108 göst.
14 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Herseyguzelolacak (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 175 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 270 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,396 soru

12,342,650 cevap

39,790 kullanıcı

Kategoriler

...