+1 oy
287 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (68 puan) tarafından
Ben dışlandım arkadaşlar . Görümcemin çeyiz sermesi vardı gittim . Eşimin bi akrabası vardı onunla aynı zamanda doğum yapmıştık . Tatlı dağıtıyordu az vardı herkese yetmiyordu ve kaynanam şey dedi o emziriyor o yesin sen zaten mama veriyorsun bişey olmaz . Ya zaten yesin belki ilk bana verilse ona uzatırdım ama böyle bi cevap beklemiyordum. Zoruma gitti . Troid kanseri olduğum için ilaç yüzünden emzirmeyi bırakmıştım. Çok zoruma gitti. 

20 Cevaplar

+1 oy
(506 puan) tarafından
İnsanlar ön yargılı aldırma bir de toplumda şu var 

Anne emzirmiyorsa keyfidir derler çocuğu zayıf cılız olacak derler ama anneye sormazlar hastamısin neyin varr neden emzirmek istemiyorsun diye 
(1,280 puan) tarafından
Hiç de cılız olmadı valla oğlum on aylık 15 kilo mama ile büyüttüm şuanda veriyorum insanlar boş konuşmayı çok sever ve maalesef bunu söylerken utanıyorum ama bazı insanlar mamaya verilen ücreti haz edemiyor diye bu tür şeytanlıği yapıyor. Özellik le Kaynanalar . Takma şifa olsun yavruma o mama .
(5,455 puan) tarafından
Kuzum yanlış anlama da seninki biraz fazla kilolu gibi. Doktor ne diyor bu duruma?
(4,244 puan) tarafından
Kız benim oğlan 3 yaşında 15 kilo
(506 puan) tarafından
Takmıyorum zaten kimseyi ya başta babam söylenip duruyor ne kadar çok mama yiyor bu kız şişko olacak bilmem ne hani diyorum he he olacak boş ver ki şu an kızım 5 aylık yaklaşık 8 kilo falan 8,5 kilo yani bence gayet de normal kendilerine baksınlar.
Ben de mama ile büyümüşüm kardeşim de mama ile büyüdü kızımda mama ile büyüyor gayet de sağlıklı
(4,244 puan) tarafından
Benim de oğlum 5 buçuk aylık 9 kilo geliyor gorumceminki 13 aylık 9 buçuk kilo geliyor ama benimki iri bebekti
-Reklam-
+1 oy
(5,327 puan) tarafından
Kaynanalar topluca kapatilsin dünya daha guzel bir yer olur valla. Gecmis olsun canim direk eseklik etmis kaynanan canini skma sen
0 oy
(12,866 puan) tarafından
Kiz kendine dertmi ariyosun. Zatwn buyuk bisey yasamissin. Hic takacagim seyler degil. 
0 oy
(2,979 puan) tarafından
Kaynanan cahilmiş bacım senin hastalık yüzünden emzirmediğini bildiği halde böyle diyorsa cahillikten başka birşey değildir 
0 oy
(5,252 puan) tarafından
Kaynanan çok ayıp etmiş gerçekten.Sana da geçmiş olsun canım Rabb'im şifa versin ❤️o boş boğaz kaynanan da kurban olsun sana .keyfi mi birakmissin sanki emzirmeyi ve keyfî bıraksan da bu kimseyi ilgilendirmez yani .
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm kaynanan patavatsızlık yapmış zaten kendi kendini rezil etmiş

Bende bebeğim iki aylıkken sütüm azaldı diye mama almıştım bir iki defa sadece mama verdim kontrole sağlık ocağına gidince hemşireye söyledim bi anda bağırmaya başladı ayy o kimyasalları nasıl bebeğine veriyosun diye. Bunu diyen de bir hemşire düşün yani. Sütüm yok denecek kadar azdı o zaman mecbur kaldım sanki keyfimden veriyorum gibi tepki vermişti kadın 
0 oy
(10,465 puan) tarafından
Mama vermedim bebeğime ama bende emziriyorum diye yadirgandim buyuk oğlumdaa. Bebeğim gazlı bir çocuk tü kaynanamda senin sütün yaramiyo emzirme mama ver gitsin demişti dinlemedim tabi ki .... Sen başkasına bakma kulak asma. Rabbim sana şifa versin kaynana da akıl fikir
0 oy
(20,110 puan) tarafından
Yuhhhhhhhhhhhh. 

Yüzüne bakmam daha o kadının. Kendisi yemeseymis de sana verseymis.
0 oy
(5,595 puan) tarafından
Bosver canim. Bende emzirdigim icin dislanma degil de yadirgandim. İnsanoglu hersey bi kulp buluyo. Ben 30 ay emzirdim herkes cok gordu. Kime ne sanki. Ben ve bebegim mutluysa mama /meme ne fark eder.
0 oy
(46 puan) tarafından
Aman ne takıyorsun sütüm oldu çocuk emmedi mama verdim bende bunda bile bende suç aradılar emmeyi beceremedin vsvs hiç umursamadım bile sonuçta sut alanda büyüyor mama icende umursama bacım insanlar çok garip
0 oy
(29,344 puan) tarafından

Ağızları torba değil buzesin maalesef 

0 oy
(5,455 puan) tarafından
Kız boşver deli misin. Ne takıyorsun milleti. Ağızlarından çıkanı 1 saniye bile düşünmüyorlar. Boşver. Sen iyi misin tedavi oldun mu onu söyle
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Allah ıslah etsin o kaynanayi ya benim bile sinirim bozuldu burdan
0 oy
(29 puan) tarafından
Of ne kadar acımasız insanlar var ya.Kanser olmasan bile sütün kesilmiş olabilir.Yetmemiş olabilir.O ne öyle yüzüne vuruyormuş gibi yapmak.Her anne emzirmek ister ama olmadıysa yapacak birşey yok.
0 oy
(498 puan) tarafından
Allah şifa versin sana...
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Kaynanan densizmiş ne kadar itici bir konuşma ya valla bunların hepsi bir. Hiç takma kız valla emzirmekte sıkıcı oluyor bir yerden sonra bana göre 
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Çok gorgusuzler. Saygısızlığa bak. Neden turkiyede boyle anlamiyorum bizim burda hiç öyle değil hatda mama versenize herkes mama veriyo diyolar hatda 6 aydna fazla emzire bilenede helal olsun bakışı var ,  sanki nasıl desem birda keyfi vermeyeni bile  dışlama  olmuyo
0 oy
(260 puan) tarafından
Cnm hiç zoruna gitmesin benim oğlan tam bir hafta emdi benim sütüm yaramadığı için sarılık bile oldu kuveze girdi sonra mamaya alıştı memeyi emmedi zaten göğüs ucum falan yoktu zor emdi herkezde olabiliyor ben senin yerinde olsam hiç takmazdim 
0 oy
(3,621 puan) tarafından
Cevabını verseydin alta kalma sakın hastasın emzirememişsin bebeğini sütünde olmayabilirdi böyle cahil eş akrabaları gördükçe sinir oluyorum Rabbim sana şifalar versin kafana takma cahil insanları kendini değmez insanlar için üzme
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Ben emzirdigim icinde laf yedim :) emzirme mama ver rahat et diyen olmadı mı sanıyon oda oluyor malesefki ama insanlar herşeyi der kuzum boşver 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 179 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,267 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 311 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gizlikiz (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,016 puan) tarafından soruldu

411,139 soru

12,375,419 cevap

42,791 kullanıcı

Kategoriler

...