0 oy
603 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

2 ay önce işi bıraktm ve oglum kreşe gidiyor ikinci cocuk düsüncesi aklımdan hic cıkmıyor tecrübelerinizden bahsedebilirmisiniz:)

17 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Bende 28 yaşındayken ikinciyi dogum yapmıştım sana tek bsey soyliycem aklın varsa yapma :D

tarafından
Nedeeen nedenn nedennn
tarafından
Şimdi biri 5.5 biri 3 yaşında çok zordu ama seninki büyük yine
tarafından
Yapmalıyım o zaman :)
tarafından
Illaki zorluk olacak ama kardeş nimettir :)
-Reklam-
0 oy
(6,355 puan) tarafından

kendine yazik etme vocuga yazil etme hayatin tadini cikar . bisver niye durduk yere ayagina sikasinmki bile bile:)

tarafından
Ahaha. Yazmak istedikkerim
(2,246 puan) tarafından
Ya casperiye arkadaşım valla senle çok sohbet etmek istiyorum bazen yorumlarda ama kesinlikle yazım tarzını gördükçe geri duruyorum nerde öğrendin sen yazmayı ya insanın okuyası gelmiyo
(6,355 puan) tarafından
haha ya aslinda onemsemedigim icin msjda com dikkat etmiyorum.  36 yasindayim bizim zamanimis slm nbr seklinde sms den kontor gitmesin diye sesli harfleri vikarmaya calismakla yada msn  yazismalari dakika hesabi internet actirmakla gecti  ve anne babadan gizli telegon cebimdeyken tuşlara bakmadam gizli gizli msjlasmak
ile gecti. okuyup telefnu cebe koyup cepteyken tuslu yelefondan cvp yazardim:))belkide ozamanlardan miras hendime has tarzim:)) bide. tamamem yazma okuma  turk dili edebiyati 4 sene bide ikknci universte felsefe bolumu 4 sene okudum :) hani yaz ciz dilbilgisi kurallari elzem ama bende yok o mevzu:))
0 oy
(20,399 puan) tarafından
İlla 2. Bir çocuk istiyorsanız arasının çok olmaması iyi olur bence. Yoksa kardeş gibi değil denbuyuk küçüğe anne babalık yapıyor gibi oluyor. Birlikte oynama durumları azaliyor . Sen şimdi karar versen dogurana kadar büyük 6 yaşına girmiş olacak bile 
tarafından
Yani yapmayaym mı gec mi kalmısım
0 oy
(18,887 puan) tarafından
Çocuk yapmaya karar vermek için bir çok kriter lazım.  Karı koca ilişkisi 

Her iki eşinde istemesi 

Maddi olarak yetebilirlik

Annenin ruh ve beden sağlığı vs vs hepsine tık koyabiliyorsan karar vermen kolay olur 
0 oy
(1,288 puan) tarafından
27 yaşında 2. Çocuğa karar verdim suan 28 yaşındayım büyük oğlum 8 yaşında küçüğü ise 10 aylık gec bile kalmışsın ☺️☺️
tarafından
Ne güzel iste büyümüs artık ikinci için daha cok zaman ve enerji kalıyodur yanlısmıyım
0 oy
(1,279 puan) tarafından
26 yaşındayım 5 yaşında kızım 1 yaşında bebeğim var bende sana derim gel biraz daha bekle rahatına çomak sokma:D
0 oy
(5,232 puan) tarafından
Tam zamanı benve gecıkme
0 oy
(1,089 puan) tarafından

25 yasinda  3 çocuk annesi ben sessizce uzaklaşıyorm:D

tarafından
Aynen şuan tam zamanı gibi geliyo yoksa hic cesaret edemicem ilk cocukta bile 2 sene düsündüm yapsam mı yapmasam mı bakabilirmiyim diye :)
(1,089 puan) tarafından
Yap gitsin :))))
tarafından
Yazarım buraya sonunda cesaret ettik oldu diyee ahaha :)
(1,089 puan) tarafından
İnsalah cnm hakkında hayırlısı :))
tarafından
Amiin amiin hepimizin hakkında hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun insallah :)
0 oy
(41 puan) tarafından
Bnde ,27 yaşındayım 5 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var ve 2 buçuk aylık hamileyim 
tarafından
Maşallahh maşallaah
(41 puan) tarafından
Bide bana sor zorlukları maşallah maşallah
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Bnde 27 yaşındayım 3 yaş ve 11 aylık 2 oğlum var zorlaniyorum ama 1 yıl snra herşey çok guzel olacak inşallah :))
tarafından
Pismanmısın ikinci cocuk icin peki
(3,167 puan) tarafından
Hayır tanikide iyki olmuş Allah eksikliği vermesin , oğlum çok yanlız seneye artık yürüme ve konuşmaya tam başlayınca çok güzel anlasicaklar oyun vs için başkasına ihtiyaç duymacaklar , şuan tek başıma bakiyorm ailemden uzaktayım kaynanamda pek bakıyor diyemem büyük worunluluk yorgunluk var sonrası güzel olucak işte :)
tarafından
Sonradan pisman olmamak için bende yapıcam heralde bitane daha :⁠-⁠)
(3,167 puan) tarafından
Bn 8 yıldır evliyim 4 yılın sonunda çocuk olunca olucagi varsa olsun snra önlem alırım dedim arayı çok tutmadım :)
0 oy
(253 puan) tarafından
Kreşe gidiyorken yap ilkokula başlayınca çok zor olur beraber oynamaları adına arayı fazla tutmazsan da iyi olur hem kardeşi de olur yalnız kalmaz
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Dertsiz basina dert alma bosver.d.d.
0 oy
(251 puan) tarafından
28 yaşındayım oglum 5 yasina girdi bu ay bende 36 haftalik hamileyim:) bence yas farki cokta olmamalı bana kalsa  daha  once ıstiyodum  esim istemedi ancak ikna oldu:)
tarafından
Masallah canım sağlıkla kucagına al inşallah :)
0 oy
(103 puan) tarafından
Illa istiyor muusun? Rabbim olanlara can sagligi versin ama bnce bi dusun. Iki cocuk cok zor
tarafından
Nasıl zor yani noluyor :(
(103 puan) tarafından
Postlarimi oku
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Ahh bacım rahat mı batıyor sjsjs oğlunun bebeklik dönemlerini hatirla ne cabuk unuttun ataklar uykusuzluk diş dönemi sendromlar
tarafından
Valla batıyo bu büyüdü tadı kaçtı sevmelik biseyler lazm :) eşim çok sakin bi yapısı var benimde öyle evde bize bi ses lazm oğlum cok hareketli neşeli mutlu bi bebekti zaman nasl gecti anlamadm.oda evimize neşe olmaz mı
0 oy
(792 puan) tarafından
24 yaşındayım 3 yaşında bı kızım var ben bile düşünüyorum :))
tarafından
Senin yasında hem calısıyodum hem bebek bakıyodum hemde kayınvalidemle birlikte oturuyodum
(792 puan) tarafından
Ben de kayinvalidemle oturuyorum şuan . Kendi evime geçince diye düşünüyorum
tarafından
İnşallah gecersin :)
0 oy
(1,813 puan) tarafından
Bence tam zamanı.. benim de hayalim arada 5 yaş olmasıydı ama çevre baskısı yüzünden şimdi 29 yaşında üçüncü bebeğimi bekliyorum.. en büyüğü 6, ikinci 3 yaşında. Yani üçünün arasında da 3 yaş olmuş olacak. Keşke şu büyükler her halta karışmasa.. akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.. evlendim evleneli nefes alamadım hamilelik, sütten kesme, bezden kesme, tekrar hamilelik. Canları sağolsun ama çok yıpratıyor. En güzelini yapmışsın büyümesini bekleyerek. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 78 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 614 göst.
0 oy
2 cevap 84 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gayegaye (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 262 göst.

412,633 soru