Ay kız bendede buna benzer bir şey oldu.:))Ben 40+3 te kontrole gideceğim neyse.Ama sezeryana alacaklarını tahmin ediyordum 3 güne bir ben hastaneye gidiyordum.Neyse evden ciktik,ben dolmuşa bineceğim eşim işe gidecek servise binecek arada 3 dakika falan yürüme mesafesi var.Kapidan ciktik ayakkabımin ipini normalde bağlardı bağlamadı.ayagim şiş zor giydim.Neyse önden önden gidiyor sigara yaktı içti elimi tutar hep tutmadı hiç.Neyse servis e bineceği yere geldi.Arkadasi var onunla konuştu
Servis geldi.bindi .Bende bana bir şey der diye bekliyorum.Allaha emanet ol ,bir şey olunca ara falan diye .aramız gayet ıyidi .Hiç bir şey demedi öylece servise bindi gitti.Bende dolmuşla hastaneye gidene kadar ağladım.Hastaneye vardım aradi açmadım görümcem vardi onu aramış.Bana diyor ki ne oldu dedim beni doğuma alacaklar sabah sabah canımı sıktın. Hiç farkında degilim dedi özür diledi ama benim canim sıkkın öyle doğum yaptim.Bak ben bunu unutmuştum dogum cocuk falan derken iyi hatırlattın.Aksam sen böyle böyle yaptin diyeyim birazcık naz yapayim:)))