0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (936 puan) tarafından
Sabah kaçta kalkıyor öğle uykusu saatleri kaçtan kaça kadar ve akşam kaçta yatırıyorsunuz iki gündür rutin oluşturmaya çalışıyorum birbirimize tavsiye verelim diye bu postu açtım

10 Cevaplar

0 oy
(2,058 puan) tarafından
Ozamanlardan beri öğlen 1 de 2 saat akşamda 8-9 gibi uyurdu bence çocuk dedigin saat 9 da uyumalı. Yani benim fikrimce.
(2,058 puan) tarafından
Normal zamanla ayarlar oturtturursunuz.
(5,323 puan) tarafından
31 aylik canim ;)
(2,058 puan) tarafından
Post sahibi değilmişsiniz pardon hahahah :D ben öyle sandımda :D
(5,323 puan) tarafından
:D tam cocugu uyutunca gordum yorumunuzu,bence de 9 da uyusa iyi olur ama 10:30 da uyudu :)
(2,058 puan) tarafından
O zamanlar biraz geç yatabiliyorlar benimkide 10 da uyudu
-Reklam-
0 oy
(12,241 puan) tarafından
Benimki 16 aylik. Sabah 8 8.5 dq kalkiyoruz. Oglen 12.45 1 gibi yatiyo max 1 saat uyur. Aksamda 9 gibi yatiriyorum
0 oy
(5,323 puan) tarafından
17-22 ay arasi cok iyi duzenimiz vardi :) 

Sabah 7 de kalkar 12 de uyumus olurdu. Yani tam 5 saat sonra ogle uykusuna gecerdi. 3 saat uyurdu. 3 te uyanir. Aksam 8:30-9 arasi gece uykusuna gecerdi. 

Bu duzeni tamamen kendi kurdu :)
(504 puan) tarafından
Ne güzel benim kızım 1 yaşında gündüz uykuları düzenli ama gece uykusu değil eğer erken yatirirsam uyanıyor 1 kaç gündür geç yatırmayı deniyorum uyansada erken mi yatirsam sizce
0 oy
(102 puan) tarafından
15 aylıkken tek uykuya düştü 7.30 gibi uyandirirdim 12.3p gibi yatırırdim 2 saat uyuyunca uyandirirdim akşam 8.30 gibi uyumus olurdu 31 aylık hala düzeni oyle akşam en geç 9 da uyumus olur 
(504 puan) tarafından
Ne güzel ya hepmi bu duzendeydi bizim hep uyku problemi var 1 yaş bı düzen oturtamadi. Erken yatirirsam gece uyaniyor
(102 puan) tarafından
Dis dönemleri hastalık dönemlerinde illaki bozliyordu gün içerisinde yaşadığı şeyler tabiki etkiliyor. Ogl3n 45 dk uyuyup uyandığı da oluyor
0 oy
(480 puan) tarafından
16 aylık sabah 7-7.30 gibi kalkıyoruz

9.30 ilk uyku 1 saat

Öğlen saat 1 de yatar genelde 1.5 saat

Akşam 8dr de gece uykusuna geçer 
(706 puan) tarafından
Maşallah iki uyku devam ediyorsa bizimki çok oldu bırakalı neredeyse hiç uyumayacak
0 oy
(7,758 puan) tarafından
Öğlen bir iki civarı yatıyor akşam on on buçuk gibi gece uykusuna geçiyoruz sabah sekiz buçukta ayaktayız. 
tarafından
Aman valla çekeceğim varsa da çekiyorum napayım kız artık :D teşekkür ettim hahaha :D ❤️
(7,758 puan) tarafından
Ne demek canım benim biz anaların çilesi bitmez :) ❤
tarafından
Öyle valla uyuttım bak yatağından çıkmış gelmiş yanıma gülerek geri de yatmıyor hasta diye zorlamıyorum napayım :D .
(7,758 puan) tarafından
Yaaaaa şapşiikkkk napcan zorla mı uyutcan ha :D
tarafından
Valla bak kapayım ağlamasın birşey olmasın da uyumasın ne diyim :S
0 oy
(10,866 puan) tarafından
Benim oğlum doğdu doğalı akşam 9da bayılır sabah ilk dogduhunda 12 1 e kadar uyuyodu sonra yavaş yavaş geri çekildi 6 7 aylık falandı sabah 8de uyanmaya başladı şuan 2 yaşında hala aynı şekil devam akşam 9 sabah 8 ama 14 aylıktan sonra tek uykuya geçtik öğlen 1 buçuk gibi uyur 4 gibi uyanır 
0 oy
(5,684 puan) tarafından
En büyük problemim bu bnm ya oğlum; 14 aylik

Sabah şimdi misal 6 30 da uyanır.

Öğle 1 gibi uyur  2 saat kadar

Akşam zorlanıyorum saat 10 buçukta başlıyorum uyutmaya kaçta uyursa 

Kızım iki buçuk yaş oda oğlum uyursa uyur ama akşam hiç uyumak istemez 
(504 puan) tarafından
Benim kızımda 1 yaş aynı problem uyku düzeni olan bebeklere annelere hayran kalıyorum benim kızım 10 da uyusa misal gece uyaniyor
(5,684 puan) tarafından
Ya bnmkiler 10dan sonra uyanmaz ama ablam kardeşim falan kızarlar niye uyku düzeni vermiyorsun falan diye vallahi olmyr yapamıyorm ablamın coxuklar 9 buçuk oldu mu yatakta haliyle kendne vakti oluyor bnm en geç 11 o zmnda bnlert oluyorum rabbim sağlıkla büyütsün inşallah ya
(504 puan) tarafından
Bende aynıyım inanki canım kendime hiç vakit ayiramiyorum
0 oy
(1,914 puan) tarafından
9 aylık sabah 6 da uyanıyor bazen 5 buçuk. Sabah uykusu yapar bir tek öğlen uykusu bazen canı isterse. Zorla uyutmaya çalışıyorum uyumuyor. Akşam 8 olmadan yoruluyor uyumak istiyor. 12 de kalkıyo gece boyu ayaktayız bu gece 12 de kalktı 4 de uyudu 6 da kalktı alarm gibi çocuk ne zaman düzelecek fikrim yokkkkk
0 oy
(9,109 puan) tarafından
16 aylık benim oğlum. Akşam sekiz buçuk dokuz gibi uyuyo. Sabah altida kalkiyo. Dokuz gibi yatiyo iki saat uyuyo ortalama. Sonra bir de üç gibi yatiyo. Bir saat uyuyo 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 238 göst.
12 Şubat 2021 Aile kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 292 göst.
26 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 385 göst.
0 oy
0 cevap 18 göst.

405,758 soru