0 oy
636 göst.
Diğer kategorisinde (1,138 puan) tarafından
Kiralara bakıyorum da kizlar çok uygun niye acaba merak ettim İstanbul'a tasinicaz hiç bir bilgim yok

27 Cevaplar

+1 oy
(3,442 puan) tarafından
Çünkü İstanbul'un en çok yabancı mülteci olduğu semt olaylar bitmiyor kiralar bu sebepten uygun :)
(1,138 puan) tarafından
Çok mu pis yani canm tutacagimiz ev giriş ama korkulukları var balkonuda bahçeye aciliyor korkarım sonra hırsızlık için falan
-Reklam-
0 oy
(134,165 puan) tarafından
bizim evimiz vardi eskisehirde saglam miktara kiraya verdik hani biz o paraya verdiysem istanbulda cok cok yuksektir
(1,934 puan) tarafından
Bu arada aman bağcılar ve esenyurttan uzak dur aman diyeyim ne ararsan var tvde istanbul haberlerinin  çoğu esenyurt yolda yürürken bile basına hersey gelebilir
(2,196 puan) tarafından
Arkadaşlara katılıyorum Esenyurt dolandırıcı katil uyuşturucu inleri dolu Bağcılar daha iyidir kesinlikle o derece
(993 puan) tarafından
İstanbul'da uzun yıllardır Avrupa yakasında oturuyorum burda yazılanlara bakma bura büyük bir şehir hirlisi hırsızı nerde Allah biliyor her an her yerden çıkabilirler Esenyurt İstanbul'un en kalabalık ilçesi olduğu için olaylar falan çok oluyor ama bu diğer ilçelerde olmuyor anlamına gelmiyor aile apartmanlarında oturabilirsin  çok rahat benim olduğum ilçe farklı nezih bir yer geçen oturduğum yerlerde de olay yok denecek kadar azdı yani kotuyle Allah karsilastirmasin edindiğim tecrübe aile apartmanı candır sabit aile olacak kalabalık olmayacak
(134,165 puan) tarafından
saglam bi rakama verdik kiz birden bire oldu
(1,934 puan) tarafından
Sus kız bizde bakınıyoruz  ama sümer evleri muhtesem oda 50 bin:)))
0 oy
(8,378 puan) tarafından
Uygun dediğin ne kadarki
(1,138 puan) tarafından
Beş yıllık binalar mesela 6 7 8 bin
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Ne kadar mesela yeni yapı mı eski yapı mi
(1,138 puan) tarafından
Yok ya yeniler beş altı yıllık binalar 6 7 8 bin
(14,164 puan) tarafından
Esenyurt çok kalabalık ve çok sığınmacı alan bir ilçe hangi mahallesine baktın bilmiyorum ama tercih edilmediği içindir ben doğma büyüme namık kemal mahallesindeydim orası güzel mesela
0 oy
(4,616 puan) tarafından
Aaa neden cnm tasiniyosunuz
(4,616 puan) tarafından
Olsun ailene yakın olursun cnm
(1,138 puan) tarafından
Aynen öyle cnm sen nasilsin
(4,616 puan) tarafından
Saol cnm çocuklar hasta onlarla ilgileniyorum sen nasilsin
(1,138 puan) tarafından
Valla benmde buyuk kızım çok hastaydı iyi oldu şimdide ben hastayım boğazım falan çok kötü salgın var galiba herkes bu durumda
(4,616 puan) tarafından
Ayy evet ben büyük oğlum atlattık ama küçük çok hasta
0 oy
(4,219 puan) tarafından
Esenyurt'ta oturuyorum hangi mahallesine bakıyorsun ki, bazı mahalleleri aşırı berbat kavga vs hiç bitmiyor, saddetdere ve namık kemal mahalleleri iyi ama buralarda kiralar diğer mahalleler göre fazla canim 
(1,138 puan) tarafından
Selahattin eyyubi mahallesi yaziyor
(4,219 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ama emin ol iyi değildir ayrıca dikkat et emlakçılar müşteri çekmek için fiyatları çok uygun yazabiliyor. Benim oturduğum mahalle namık kemal 10 bin den basliyor kiralar diğer mahallerde 6 dan aşağı bulamazsın
(7,155 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim kaynanamlar o mahallede Selahattin Eyyubi de oturdu full zenci ve Suriyeli dolu berbat bi yer gecenin yarısına kadar dışarda ses kesilmiyor çocuklar saldım çayıra misali hep sokaktalar pis bi mahalle ben hiç sevmefim orayı
(14,164 puan) tarafından
AA namık kemal de misin bende doğma büyüme oraliyim evlenince başka semte geçtim ailem hâlâ orda yaşıyor orası güzel ya ben seviyorum
(4,219 puan) tarafından
Evet güzel mahalle Suriyeliler fazla yok temiz sakin, diğer semtlerde sürekli kavga var :)
0 oy
(2,688 puan) tarafından
İstanbul’un en pis yeri de ondan ondan bence
(1,138 puan) tarafından
Çok mu pis ne konuda pis canm ayy korktum ya
(2,688 puan) tarafından
Haberleri izle on olaydan dokuzu İstanbul Esenyurt‘ta ya
0 oy
(3,996 puan) tarafından
ilanlarin cogu sahte cunku , 5 e 6 ya kira bulmak mumkun degil esenyurtta .
(1,138 puan) tarafından
Öyle mi dolandırıcılar mi yani
0 oy
tarafından
O kadar uyguna kira bulamazsın bodrum katı bile 7 8 bin eski binalarda ilan dan baktiysan dolandırıcı canim 
(1,138 puan) tarafından
İlandan baktım cnm
tarafından
Dolandırıcı canim inanma orası uygun ama bu kadar değil bizde ev alacaktık bı sürü dolandırıcı ilan çıkmıştı
0 oy
tarafından
Ayy çünkü İstanbululun en kötü semti uyuşturucu katil hırsızlık ne ararsan var gerçi İstanbul da heryerde varda ama buralar da baya yoğun yani senin yerinde olsam iyi aradtiririm 
(1,138 puan) tarafından
Aynen baya kötü yorum geldi ya
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Esenyurttaym da kiralar çok uçtu kız neresi uygun
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Çünkü Esenyurt sakin nezih bir yer değil :) Turkiyenin en kalabalık ilçesi. 1 milyon nüfusu var sadece o ilçenin. Bu da demek oluyor ki bazı şehirlerin toplam nüfusundan bile daha fazla insan yaşıyor, haliyle de her türden her mezhepten insanı içinde barındırır, gocmenlerinde yogun oldugu bir ilce demek de oluyor bu tabiii☺️
0 oy
(11,202 puan) tarafından
İstanbul'un en olaylı semti çünkü bizimde ev lazım olduğu zamanlarda çok uygundu ama kesinlikle k.peder aldirtmadi kaç yıldır burda yaşıyor adam öğrenmiş artık 
0 oy
(779 puan) tarafından
İatanbulun en kötü yeri canım . Bu arada dikkat edin seni dolandırmasınlar. Yada ev çok kötüdür bak bahçe katı diyorsun keşke bahçe katından uzak dursaydın.  Normalde bahçe katları iyi değilken esenyurrttun bahçe katı hiç iyi değil . Allah muhafaza kışın içeriye hep su girer ,tuvaletlerden pislik geri gelir , rutubetli bitmez.  Biz baktık iyiydi falan deme boyayıp süslüyorlar evi . Bence uzak durun ordan ama siz bilirsiniz 
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Canm olaylı bi semt o yuzden
0 oy
(334 puan) tarafından
Ha Suriye'ye kenyaya gitmişsin ha esenyurta aynı şey daha bi kaç ay önce ordan taşındık hem her yere cok uzak hemde hergun bi olay balkonda film seyreder gibiydik hergun marketler manavlar bile Suriye isminde artık millete Esenyurt'ta oturyoz demeye utanıyoduk p derece bence hic gitme oralara
0 oy
(5,750 puan) tarafından

Çünkü Türkiyenin Teksası orası:D Ne ararsan var.

0 oy
(29,225 puan) tarafından

Çok uygun öyleyse yani 15 ten assagi kira yok çoğu yerde

0 oy
(3,450 puan) tarafından
Deprem olduğu zaman ilk yıkılacak yer oralar diye açıkladı 

Deniz kumundan yapılmış birde çok eski binalar demişti 

Ondan sonra çoğu kişi evini satma derdine düştü 

Kirada olanlar gitti

Onun için orası uygun 

Tabiki başta Allah bilir da hani deprem uzmanı öyle söylemişti 
0 oy
(4,870 puan) tarafından
Kiz kardeşim İstanbul'da polis  Esenyurt kiralar ucuz ama onlara bazı semtlerde oturmalarina izin verilmiyordu Esenyurt onlardan biri çünkü hiç olay bitmiyormus o yüzden Küçükçekmece de oturuyor kiralar 13 bin TL den başlıyor orda da ama 40 MT ²
(1,138 puan) tarafından
Aynen babamlar Küçükçekmece'de güzel orası ama çok pahali

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 433 göst.
0 oy
1 cevap 94 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 488 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 305 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,095 puan) tarafından soruldu

410,139 soru

12,332,157 cevap

39,261 kullanıcı

Kategoriler

...