0 oy
632 göst.
Diğer kategorisinde (1,134 puan) tarafından
Kiralara bakıyorum da kizlar çok uygun niye acaba merak ettim İstanbul'a tasinicaz hiç bir bilgim yok

27 Cevaplar

0 oy
(10,394 puan) tarafından
Esenyurt en sorunlu yerlerden biri hergun bir olayı bir vukati kavgası kaosu olan sıkıntılı çok kalabalık ama her çeşit insan olan bir yer. Show haber izle anlarsın :D
-Reklam-
0 oy
(838 puan) tarafından
Esenyurt'ta oturuyorum öyle dedıgın fıyata daıre yok cnm bahçe katları 12bın verıyor burda aklın varsada esenyurt'u düşünme
0 oy
(498 puan) tarafından
Batıda orta doğunun bir yeri. İçi Allahın belası suriyelisi bilmem ne mültecisi dolu. Türk zor bulursun bi parka götürdüm bebeğimi sadece araplar vardı. Bir benle kızım yabancıydık orda :(:: Sanki mülteci bendim
0 oy
(7,796 puan) tarafından
Benim teyzem orada oturuyordu arkasına bakmadan kaçtı başka ilçeye taşındı aşırı kötü bir yer. Onlara gittiğimde adres sormak için 3 kişiyi çevirmiştim üçü de multeciydi. 
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Çünkü kavganın gürültünün eksik olmadığı bütün yabancı uyrukluların ne olduğu belirsiz insanların bulunduğu bir yer o yüzden 
0 oy
tarafından
Bütün olaylar orda uyuşturucu kavgası bitmiyor .bide tabi alt yapısı sağlam değil .
0 oy
tarafından
Ahahahah kuzenim oturuyo orda tabi aile apartmanı ve yerlisi sayılır artık oranın o yüzden rahat olduğu kadar tabiki her gün yeni bi olay oluyo o semtte Tekin bi yer değil suriyel ive afkanli çok var o yüzden kimse istemiyo orayı 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 429 göst.
0 oy
1 cevap 94 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 486 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 304 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,095 puan) tarafından soruldu

409,828 soru

12,321,567 cevap

38,972 kullanıcı

Kategoriler

...