0 oy
501 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kizlar zatn çok sorunlar var bilenler bilr. Yani sabretmeye çalışıyorum çabalıyorum ama cidden artık dayanma gücüm kalmadi. Oglum için katlaniyorum ama bakıyorum ki ben hastalik ciksricam bu dertten stresten. İnanın kendimde değilm kendime oğluma evime yetemiyorum ben ben olmaktan cikmisim agrasif yüzü asık sinirli birine dönüşüp kalmiism. 

Sebebi ise
 Eşim ufacık bsyden aylarca konuşmuyor gönül almıyor onuda geç konuşmaya bile çalışmıyor.  Hep ben gidiyorum cidden çok yoruldum normalde gitmezdm baktm ki o gelmiyor sırf normallesmesn diye uzatmayalm diye ben gidi konuşmaya çalışırdm cozerdm. Ama artık bende bıraktım ama bakiyorm gelen giden yok o orda saatlerce tlf izliyor tv izliyor bana misn demiyor. Aynalama yöntemi yapiyorm beni anlasın diye oda yok o ne yapıyorsa aynısını bende yapiyorm konuşmuyorm takmamış gibi yapiyorm tlf tv izliyorm onun yanında ne yiyip içiyorm. Ama umrnda bile değil. Nereye kadar böyle devam edecek iki yabancı gibi. Bende biraz kadın gibi hissetmek sevilmek istiyorm cok ihtiyacım var buna:( Yemin olsn ki kafayı yicem artk çok dusundm boşanmak istiyorm ama eşim çok iyi bi baba ve oğlum onu çok seviyor deli oluyorlar birbirleri için ona bu haksızlığı yapamıyorum vicdanım el vermiyor ama kendime bakıyorum daha 23 yaşındaym bir ömür nasıl geçecek böyle bi adamla bana da yazık diyorm napacagimi bilmiyorm 
Ayrılık konuşması da yaptm düzgünce ne ayrılığıa vsr ne de biseyi düzeltmeye var. Varsa yoksa çalışıyorum sizin için aç misn açıkt misn. Keşke diyorm aç acikta olsaydm da senin elini omzumda sacimda görseydim diyorm. Cvp vermiyor susuyor hepp susuyor susması beni mahvediyor belli etmemeye çalışıyorum ama içten içe kendimi kahrı perişan ediyorm. 
Ama cidden artık çok kötüym. Defalarca gozndagi vermek için gittm geldi yalvardı vs geri geldm. Şimdi de napacagimi bilmiyorm oglum boynumu çok büküyor cesaretim yok napicam :(

12 Cevaplar

+1 oy
(703 puan) tarafından
Benimde senden pek bı farkım yok degismiyorlar en kötüsü hicbisey olmamış gibi davranıyor ben yapamiyorum ben de surda bekliyim.
tarafından
Evet gerçekten hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor çok büyük yanlışlar yapsa bile gelip bir gönlümü alsa her şeyi Sineye çekeceğim ama o da yok kendi için hep O haklı O kadar bencil ki
-Reklam-
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Rabbm kolaylik versn canm.tirip atan erkek kadar bos gereksz ve zor bisj yok.ne desek sen herseyi yapmissn ama yok anlamamis ya bu sekilde devam ediceksm yada gercekten bosancaksn canm.yani baska caresi yok gibi gozukuyor
tarafından
Ailem arkamda ama hiç cesaretim yok oğlumun geleceği benim geleceğim Ne olacak bilmiyorum boşanırsan pişman olacağım diye korkuyorum Boşandıktan sonra neler olacak diye korkuyorum o kadar Endişelerim var ki
0 oy
(615 puan) tarafından
Önceden eşimde öyleydi sni anlıyorum çok zor bişey..annesiyle yaşıyorduk o zmanlar..küser bska odada uyurdu yanına giderdim kalkıp annesinin odasına gider uyurdu oraya gidemiycrgimi bilirdi cnku.dha neler neler.snra dedim kndime hep yanaşan barışan bn oluyom.yeter bnde tukandim yoruldum.ve barışan taraf bn olmaktan vazgeçtim.kusuyomu kussun  umursamiyodum kndi  konuşana kadar konuşursa konusyodum. Yoksa cabalamiyodum..bı gün bni kırdi bn ondan önce küstum bı hafta konuştuğu halde konismadim onunla yemek yemedim.isten glmeden kızımla yiyorduk .kndi tek başına yiyordu..her hizmetini yapiyodum ama konuşmuyodum.en son yalvardi resmen ağladı ..öyle olunca oturup konuştuk. Bidha küsme işi olmiycak iki taraftan diye.o oldu..şimdi birbirimizi de yesek sınırımız gcince onu al bu verle basliyo kışlık ypmiyoruz.yani kaçan kovalanır..fedakarlık ypinca anlamiyolar cnm
tarafından
Aynısını yapıyorum son 6-7 aydır İnan ki doğru düzgün konuşmuyoruz ufacık bir şeyle küsüyor ve haftalarca aylarca konuşmuyor benimle gönül almıyor hep benim gitmemi bekliyor konuşmamı bekliyor Bu konuda gurur yapıyorum cidden uzun zamandır bekliyorum ama asla anlamıyor
(676 puan) tarafından
Hep giden biz olduk ah ahhh
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Tam olarak nedir? Küsüyor mu yoksa konuşacak bir şey mi bulamıyor. Sorun ne ve neden kavgalarınız oluyor ki ? 
tarafından
İnan sorun çok ufacık bir şey de olsa kin yapıyor konuşmuyor benimle çok sıradan şeyler al ver götür falan diyor ama sohbet yok aramızda 6-7 aydır böyle ve ben 6-7 aydır gitmiyorum Demek ki bu ilişkiyi ben ayakta tutuyormuşum diyorum aylardır Kendime söz verdim Bir daha ben gitmeyeceğim onun ayaklarına diye bir kere de o gelsin gönlümü alsın gönlümü okşasın ama asla anlayıp gelmiyor ilk adımı hep benden bekliyor Çok gurur yapıyor
(7,775 puan) tarafından
Öyle alışmış çünkü zamanla kendi düzenine sokarsın sabret canım
0 oy
(4,197 puan) tarafından
Bi evlilik terapistine gitseniz canım akıl alırsınız
tarafından
Devlette olana bir kere gittim sadece dinledi pek bir şey sunmadı devletten ne beklenir ki sanki özeller de çok pahalı tek seansına binlerce para istiyorlar
(4,197 puan) tarafından
Boşanmak ucuz bişey mi canım evliliğini kurtarıyosun sonuçta sonuç alabilirlesiniz hiç düşünme maddiyatını
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Uzun vade için söylüyorum. Kariyer yapacaksınız. Eğitim iş... İş hayatı, manevi bi tatmin,kendi kendine yetebilme, kendini sevme, beklentisiz yaşama... Mutluluk... Hepsi birbirini getirecek zincirleme. Siz kendinizin gelişiminin keyfini sürerken mecburen size eşlik edecek. 

Başka yolu yok. Bu yol da kolay değil ama değer. 
tarafından
Zaten aklımda bu var Bir hafta sonra sınava gireceğim ama Zaten bu kafayla hiç çalışamıyorum bakalım en kötü ne gelirse oraya başvuru yapacağım ondan gelecekte Elimde bir bileziğim olsun zaten hiçbir konuda arkamda değil Sınava da habersiz başvuru yapmıştım
(3,574 puan) tarafından
Umrunda değil ki zaten anlattığınıza göre. Duysa unuturdu muhtemelen
0 oy
(9,704 puan) tarafından
Erkegın küseni sıkıntı bacım bende de var maalesef cok basit seye kafası atıp suratını azdırır ne benımle ne kızımla ilgilenmez. Sinir oluyorum tüm enerjimi cekiyor yeminle. Bunlar eş değiller başka bişeyler eşlik böyle olmamalı. 
tarafından
Ben de onların o kadar çok şey beklemiyorum zaten evde bir iki sohbet etsin o kadar evde sohbet olmadığı için ne huzur var ne bereket var
0 oy
(676 puan) tarafından
Sen bensin kuzum ahh ahh küçücük bisi için bile aylarca konuşmasam konuşmaz benimle gerçekten bıktım bende ama yapacak bir şey yok iki kızım var onların yüzü suyu hürmetine idare ediyorum ama dediğin gibi katlanilacak gibi değil bu yaşadığımız 
0 oy
(29 puan) tarafından
Boyle erkeklerin bu hale gelmesinin nedeni biraz da hep onlara adım atılması bu zamana her tartışmada aman küs kalmayalım diye adım atan tarafsanız malesef bi yerden sonra erkekler hep bunu bekliyor aslında erkek diye sınıflandırmak değil de bu her cins böyledir ne kadar çok verirseniz o kadar çok almak ister insanoğlunun dogasında var bu. Siz aylardır ugrasıyormussunuz aylarca dayanabilmesi çok tuhaf sadece neden bu hale geldiniz peki neler oldu ben pek takip edemiyorum sıkıntılarım zaten var demişsin. 
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Kendi hayatına bakıcaksın canım başka çaren yok
0 oy
tarafından
Benim esimde bir zamanlar o durumu yaşatiyordu konusmaktan vs anlamiyordu bende sizin gibi aynalama yapiyordum üzerime cekmeye calışiyordum cinsel anlamda daha sonra kendisi nasil davraniyorsa oyle yapiyordum kendim salonda uyuyordum dayanamayip kendi konusmaya basladı zamanla da atlattık cok sukür kadın naz yapması gerekirken erkekler nazlaniyor artık premsesler :) sizde durum cok ilerlemis gibi insallah duzelir ama siddet vs yoksa bosanmayı düsunmeyin bence yinede en iyisini siz bilirsiniz tabiki
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Valla benim esimde ilk evlendigimiz yillar oyleydi kuserdi gunlerce konusmazdi simdi o benim gonlumu alir konusmaya calisir sana tavsiyem hic takma birak ayni evin icinde nereye kadar kusebilir suan 8 senelik evliyiz sadece biraz zaman ve biraz sabir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Kdkbdowlk (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 180 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Melekkorkmaz27 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
17 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayazmoms (102 puan) tarafından soruldu

409,104 soru

12,295,585 cevap

38,316 kullanıcı

Kategoriler

...