+2 oy
429 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (282 puan) tarafından
Ciddi ciddi söylüyorlar.     Istenmeyen gebelik yaşamak istemiyorsan ilişkiye girmeyeceksinnn noktaa senin zevkin için bebeklerinin canlarına kast ediyorlar ben dünden beri adet söktürücü postları görüyorum hamile biri bunu icemez dedi icerse düşermi.   Adet olmak istiyorum adetim gecikti hamile olmak istemiyorum .....diye diye buralara yazip yazip duruyorlar yahhhhhh çoğu kadinin ne olur dua edin de cocigum olsun diyor tonlarca para gidiyor ama bizim inslanlarimiz amannnn ne olacak zevkim olsun bebeğim olmasin derdin de yazıkkkkkk

10 Cevaplar

+2 oy
(646 puan) tarafından
Eskiden olsa cahillik diyeceğim de şimdi 12 13 yaşındaki çocuklar biliyor nasıl çocuk yapılıyor böyle insanları alıp korunmayı nasıl çocuk yapılacağını öğretecek değiliz ama allahın verdiği canı da kast edenlerde allahtan bulsunlar milyonlarca kadın hayalini kurarken yok düşürmek için ne yapabilirim yok istemiyorum istemiyorsan erkek her ilişki istediğinde açıp bacağını gel deneyeceksin haaa zevkine de düşünsen korunmayı de bileceksin insan böyleleri gördükçe tutup saçından sürüklemek istiyo çok şükür bir kızım var şimdide ikinci kez hamileyim hayatin tehlikede deseler yine evladımi seçerim çünkü  allahın verdiği canı allah alır anca
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Haklısınız o postu bende gördüm. Bebek düşer mi diye soruyorlar. Bir sürü korunma yöntemleri var. Gelen Allah'tan evet ama sende korunma istemiyorum de ama Allah'tan de çok saçma 
(282 puan) tarafından
Ayenn öyle korunamayacaksin bakamayacaksan o ilişkiye girmeyeceksinnnnnnnnnnnn .... rabbim sana bunj veriyorsa canini al doye değil sonra da pismannnimm diye diye gelecekler buralara
tarafından
5 dakika zevk yaşa Allah'ın sana mucizesini öldür.
Bu insanlar merhamet vicdan yoksunu ya. Keşke katil ile aynı mertebeye koysalar da kimse bebek aldırmasa( keyfi olarak) hapis yatsalar surunseler
(282 puan) tarafından
Allahh a havale böyle insanlad
(1,264 puan) tarafından
Aynende oyle gerçekten
+1 oy
(1,264 puan) tarafından
AA hiç denk gelmedim gelmekte istemiyorum o kadar tanıdığım varki anne olmak için para biriktiriyor çalısiyor tup bebek yapıyorlad başarısız geçiyor hep filan ay çok üzüldüm bu arada bende bir tup bebek annesiyim 3 yıl evlat hasreti çektim sonra ilk denemede oğlum oldu. O kadar zorlu bir sürecki. İkinciyi düşünüyorum ama bütçe yok gidip gelecem çocuğum ne olacak diye düşünüyorum hep dua ediyorum ALLAH im evladıma Bi kardeşde doğal yolla ver dıe. RABBIM herkesi farklı biseyler sınıyor. Ama ALLAH isteyip hak eden kadına anneliği nasip etsin. Her doğuran anne olamaz gerçektende. Ya ne demek adetim gecikmiş söktürücü alacam demkki hamilesin düşürmenin yollarını arıyorsun neden Bi cana sebebi oluyorsun. Madem birliktelik yaşadın istemiyorsun kör cahilmisin korun korunması yüz çeşit yöntemi var eşin yada korunsun yazık ya vallahi. 
+1 oy
(7,155 puan) tarafından
Doğru diyosun ama yinede böyle konularda büyük konışmamak gerek boşver
+1 oy
(3,437 puan) tarafından
Aynen ya çok sinir oluyorum bide demez mi çok sıkı korundum imkansız hamile olmam yöntem ise geri çekilme allahim ya

Ben  korkumdan hap artı geri çekilme yapıyorum 
+1 oy
(1,564 puan) tarafından
Sene olmuş 2024 hala cahiller bir sürü korunma yöntemi var bir anlık zevk uğruna sonra ben yapamam bakamam istemedim ozaman sahip çık bir yerlerine kardeşim...
+1 oy
(1,828 puan) tarafından

Nolcak ne bekliyorsunuz herşeyi okadar normalleştirdiler ki 17 yaşındaki reşit olmayan kız bile erkek arkadaşıyla beraber oluyor baba evinde bekaretini kaybediyor veya hamile kalıyo doğurup atanlar nebilim evlilik dışı ilişki yaşayıp hamile kalanlar cidden Rabbim bu kadar felaketi boşuna vermiyor insan oğlu iyice şaşırdı dışarıda parklarda sahilde kayaklıklarda kızlar oğlanlarla sevişip öpüşmeler gerçekten çok yazık! Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah tabi şu lgbtlileri söylemiyorum bile ;) birde onları destekleyenler var tabi

0 oy
(2,377 puan) tarafından
Rabbim hak edene evlat versin cidden posta yorum yapmak bile içimden gelmedi ağır konuşmak istemedim. 
(282 puan) tarafından
Valah tutamadim kendimi öneride bulundum kendisineee :)
(2,377 puan) tarafından
Uökuruna sahip çıksın zahmet olmazsa
0 oy
tarafından
Yani korunmak varken istemiyorum mesela ben korun çocuğa yazık olmasın bile bile istemeyip zevk içinde yapılmaz haklisinizz
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Ben korunmama rağmen hamile kaldım ilk başta korktum doğumdan korktum çocukdan korktum sorumluluktan korktum dedim ki ben istemiyorum yapamam anne olamam eşime söyledim istemiyorum ben yapabiliceğimi düşünmüyorum aldıralım dedim6 haftalık öğrendim doktor haftaya gel kalp atışını dinleriz dedi eşim de tamam nasıl istersen öyle olsun ama haftaya kontrole gidelim konuşalım dedi 7 haftalık oldu gittik kalp atışını duydum ben başladım hüngür hüngür ağlamaya dedim ben yapamam bunu o artık benim doğurcam şimdi iki buçuk yaşında kızım var bazı sağlık problemleri araştırılıyor 4 yaşına kadar gözetim altında olucaz sürekli nöroglara gidiyoruz düşse içim acır hasta olsa canımdan can gider bence onlar da maddi ya da maneviyatından korkuyo olanı düşürmeye çalışmak ve aldırmak artık bana da canilik gibi geliyo anne olmadan önce aldırsın derdim ama şimdi o zamanki düşüncemden bile utanıyorum bencil olmamak lazım 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 792 göst.
0 oy
5 cevap 404 göst.
11 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 492 göst.
0 oy
38 cevap 1,375 göst.
12 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Zerda (69 puan) tarafından soruldu

412,203 soru