0 oy
351 göst.
Aile kategorisinde (2,473 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
Dün köye kınaya gittik. Öğlen sonu salonda kına başladı, ikindin bitti. Sonra köye kız evine geçtik hem yemek vardı, hemde orada oynama devam edecekti. 21 aylık kızım var asla tek durmaz. Ya babası ya da ben yanında olucaz. Dün bahçede duruyoruz kadınlarla, sofralar kurulmaya başladı. Bende içeriden çantamı almak istedim, kızıma önlük kaşık almak için. Kaynanama da söyledim, anne kıza bak ben çantayı alıp geliyorum diye. Ayakkabımı çıkardım, hemen odadan çantayı alıp geldim toplasan 3 dakika. O anda sofralara oturmaya başlamışlar. Kaynanama hemen oturmuş kızımı bırakıp. Sanki bir sonraki sofraya kalsan ne olacak. Evden çıktım kızım ağlamaya başlamış tanıdık kimseyi görmeyince. Madem oturdun kızla otur bende kızımla yan yana yiyelim. Sonra başka masaya kızımla oturduk. Yemeğin ortasında da sağolsun erkeklerin işi bitince eşim aldı artık kızı. Eşime anlatıyorum acıkmıştır falan diye savunuyor. Ben arkadan geldim sanki aç kaldım. Sonra Nur çocuğu emanet etmiyor oluyor. Sanki emanet edince bakıyorlar

10 Cevaplar

+2 oy
(993 puan) tarafından
Yani al çocuğu çocukla gir eve kaşığını al çık gram kaynanani sevmiyorsun gram katlanamiyorsun üstüne üstlük sürekli kocana her seyinde kadını gambazliyor kotuluyorsun en basit böyle basit bir şeyi bile abartmışsin da abartmışsin bahçede onca insan var üç dk gidip alıp geleceksin ya sözde senin düşmanca hal ve hareketlerin kızılcık şerbeti  Fatih'in yeni karısı gibi :)
-Reklam-
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Annemden başkasına asla emanet etmem bebeğim 1 aylıktı sadece 1 saatliğine kaynanama emanet etmek zorunda kaldım ve geldiğimde bebek durmuyor diye altını açıp koltugun üzerine o şekilde yatırmış bebeğin ayakları bacakları buz gibi olmuştu Allah'ın belası birde 5 çocuk büyütmüş deli oldum eşime dedim bir daha asla ve asla oğlumu annene bırakmam emanete böylemi bakılır resmen hasta olsun diye uğraşmış ***** kadın bebek durmuyor diye altını komple açıp yatırmak nedir birde ağlayan arsız bir bebekte değil varya o kadına hakkım helal değil asla pislik 
(2,473 puan) tarafından
Sonra da torunum diye seviyorlar ya sinir oluyorum
(1,627 puan) tarafından
Ertesi gün arıyor bide bana diyoki bebegin karnı agrıdımı diyo gerizekalı kadın o günden sonra torununu göremedi 2 ay olucak hak etmiyo çünkü
(2,473 puan) tarafından
Görmesinler zaten böyle olacaksa
0 oy
tarafından
Aman ne diyecen bacım valla takma ben taka taka kafamda saç bitti artık mesafeliyim
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Ay ne güzel bahanen olmus :) benimki de yapsın bir hata diye bekliyorum pusuda. 
(2,473 puan) tarafından
Eşim zaten annesine 5 dakika emanet etmez kızımı. Ama sinir oluyorum, yan yana da gelince seviyorlar falan
(2,944 puan) tarafından
Ya başına birşey gelse. Çocuk 1 dk gözden ayırmaya gelmez. Ben kıyameti koparmıştim zaten.
(2,473 puan) tarafından
Bende buna deli oluyorum. Düşebilir, her şey olur. Açlığından öldü sanki
(792 puan) tarafından
Cemrenin-Annesi Allah sanada gelin nasip etsin ozaman kaynananin haline anca varirsin
(2,944 puan) tarafından
Bişeyin duası kabul olsaydı :D kimin ne yaşadığını bilmeden çok konusma sen.
0 oy
(11,113 puan) tarafından
O kadar haklısın ki bencede emanet etme boşver 
0 oy
(17,537 puan) tarafından
Kaynananı haklı bulmuyorum ama belli ki sorunsuz biri. Buna benzer davranış gösteren ve böyle bir savunma yapan birine asla çocuğunu emanet etmemelisin. İlk ve son emanet edişin olsun başka zaman etmiyor dediğinde de bu olayı hatırlat 
(2,473 puan) tarafından
Diyecem zaten eğer laf ederse birgün
0 oy
(5,442 puan) tarafından
Aman birak ya emanet etmiyo guvenmiyo. İstedigini diyebilirler. Benim cocugum huyunu suyunu en iyi ben bilirim. Kimseye guvenme gozunun onunden ayirma en tehlikeli kendini bilmez zamanlari simdi. 

Ben hic birakmadim sadece bi kez bize geldiklerinde hazirlaniyoduk cocugu alip biz asagi inelim arabaya dediler tamam dedim. Asagida ki erik agacindan erik toplarken benim bebegim de yola firladi. Bende evde camdan gordum. Bidaha asla ayni oda da koymaya bile korkar oldum. Gelip gelip bakarim surekli.
0 oy
tarafından
Aaa yok valla bizimkine tonlarca altin bagislasalar otursa bile yanina oturtur yada hic oturmaz en fazla banada yer ayiriirdi 

Bizde tam tersi ben cocuk var diye biyere gitmicek olsam o tam tersine gel bakarım ben niye icine kapanıyon diye kızar ☺
(2,473 puan) tarafından
Ayyyy nerede, 2 hafta önce kendi kardeşim evlendi. Düğün şehir dışındaydı teklif bile etmedi. İnsan der sabah bırakın akşam alırsınız diye. Eşime dedim ama eşimde annesine güvenmediği için olmaz dedi
tarafından
Aaa yok bizimki hep der kaynin evlenirse annen bakar kardesin evlense düğün salonunda ben bakarim diye ikiside ufukta düğünleri yokta iste oda düşünür bizimki tam aksine biyere gidince çocuğu hic görmemiş gibi seviyo diye ben kiziyodum ☺
(2,473 puan) tarafından
Nerede, zaten lafı geçse aman bakamam ben diyır6. Eltimin iki oğlu aynı anda hastalandı hastaneye yattılar kızıda 2 yaşında kadın ona bakmadı, çocuk köye anneannesine gitti 1 hafta. Lafta seviyor ama emek vermek denilince sıfır
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Kız o da bişey mi benim kaynanam 10 çocuk doğurup büyütmüş (tabi Allah büyütmüş diyor herkes sağolsun doğurmuş atmış ortalığa ) benim oğlum 8 aylıktı yanına bıraktım hastanede yattım o ara lenf bezlerim şişmişti..Kadın mama yerine gece su ve şeker koyup biberona vermiş ..Duyduğum gibi hastaneden zorla cikisimi alıp eve geldim .. emanet edilmez düşman gibiler valahi
(2,473 puan) tarafından
Yaparlar inanırım, yaralı parmağa içemezler
0 oy
(926 puan) tarafından
Bu kaynananlar hep kıskanç. Bende emanet etmek istemem kaynanama. Allah muhtaç etmesin
(2,473 puan) tarafından
Amin, allah ellerine düşürmesin

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,300 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 257 göst.
10 Nisan 2024 Aile kategorisinde nurr001 (2,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 898 göst.
25 Kasım 2018 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu