Benim annemin yıllar önce uyguladığı bir taktik var istersen seninle onu paylaşayım. Aynı benim annemin ailesi de arkasında durmuyormuş seninkiler gibi. Babam da nasıl olsa bana mecbur diye, anasının dolduruşuna falan gelip annemi boşanmakla falan tehdit ediyormuş. Annem artık dayanamamış babasının evine gitmiş. Rahmetli dedeme rica etmiş. "Baba, ben de istemediğinizi biliyorum ama, kocam beni almaya geldiği zaman şunları söyleyeceksiniz bana, kocamın duyacağı şekilde" demiş. "Kızım, başımızın üstünde yerin var, kimseye seni ezdirmeyiz. Arkandayız." Ve dediği gibi babam dayanamayıp annemle barışmaya geldiğinde, annem kendisini naza çekiyor, dedem de annemin istediği gibi aynı şekilde söylüyor. Biz arkandayız kızım başımızın üstünde yerin var. O günden sonra babamın yanında annem o kadar kıymetli oluyor ki. Şu an 34 yıllık evliler maşallah. Babam hâlâ annemin uyguladığı bu taktiği bilmez. Hep anneme saygı duyar. Dedem de anneannem de rahmetli oldu. Annem zeki bi kadın. Yönetmekten bahsediyor ya hani senin ailen. O zaman senin arkanda duracaklar. Bu basit taktiği uygulamanı tavsiye ederim. İnşallah ailesi ile birlikte yaşamaktan da kurtulursunuz. Allah yardımcın olsun.