+2 oy
1,357 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (263 puan) tarafından

Gerçektsn cok kişi çıt kırıldım rahatsizligi olana asla demiyorum ama 

Bütün ay boyunca yatan ay öyle yapmayim ay böyle yapmayim. Varmi saçmalayan çevrenizde

Mesela arkadaşim oturmaya geldi bu tirip bi tuaf hareketler lavoboya tek başına gitmedi sanmi dağda yaşıyoruz cins cins hareketler 

Ben doğurmaya tek basima gittim suyum giliyordu oğlumu 7 aylik 1.700 gram doğurdum hamiliğim boyunca ayyy uyyy yapmadim duşük tehlikemde vardi  kendi mi övmüyorum yanii öyle biri değildim 

45 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok özeniyorum hamileyken her işini yapan her işini kendi gören insanlara benim 4 ay düşük tehlikem vardı ilkini de kaybedince bir tık korkuyordum 4 aydan sonra benim kronik hastalığım nuksetti eğer böyle giderse bebeği alacaz dediler ve sürekli yattım 7 ay boyunca yatmak zorunda kaldım son 2 ay da gezdim ev işini yaptım çok şükür bebeğimi sağlıklı doğurdum 
-Reklam-
0 oy
(17,916 puan) tarafından
Düşük tehlikene rağmen öğle davranmanda çok normal değil sanki belki de biraz daha dikkat etsen dokuz aylık 3 kilo doğardı biride çıkar seni eleştirir. hamilelik kişiye özeldir ben dikkatli ama günlük rutinimde yaşadım ablamın yengemin çok zor çocuğu oldu aylarca yataktan çıkmadılar ben eğilip yerden bir şey aldığımda o ablam bana kızıyordu çünkü o tedirgin geçirmişti benden de öyle bekliyordu
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Hamile olduğumdan haberim yoktu tezgahtan yere falan zıplıyprdum dolap falan siliyodum koca evi valla trk başıma indirip kaldırıyordum çamaşır bulaşık da cabası. Yattığım zaman danki daha da hantallaşıyodum son haftalar artık çok ağırlaştım enfeksiyon da böbreğime vurunca kalkamadım ama ilaçla falan atlattık öyle bu kadar hareketli olmama rağmen açılmam olmadı 
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Benm 16 haftaya kadar çok tempoluydu kızım okula başlamıştı sonra ağrı lekelenme acillik olduk rahim kısalması var yatacaksn dedi aylarca yattım yemeğimi küçük tüpte pişirdim tuvalete bile korka korka gittim çünkü doktor ıkınma dedi kabız olma dedi çok çit kırıldım değildm ama.bizde genetik erkek bebekleri vücut taşımıyor çok dikkat ettim 39 haftalık doğurdum:)
0 oy
(252 puan) tarafından
doğumum başlayana kadar çalışmam şoku doğuma iş yerinden gittim hahahaha :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 271 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 686 göst.
11 Mart 2020 Diğer kategorisinde Kizlarm (36 puan) tarafından soruldu

408,409 soru

12,270,448 cevap

37,576 kullanıcı

Kategoriler

...