0 oy
316 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (867 puan) tarafından
Kafa sallıyor ne desem konuşması gecikmiş mi sizce ya ondan küçükler konuşuyor anne diyor onuda yarım yamalak

8 Cevaplar

0 oy
(2,959 puan) tarafından
Her çocuğun gelişimi bir değil canım bunun için bir çocuk doktoruna başvurabilirsiniz 
(867 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
-Reklam-
0 oy
(1,084 puan) tarafından
Bir doktora gitmenizde fayda var 18 aylıkken arkadasimin oğlu hiç konuşmuyordu doktor takibindeydi psikiyatriye yönlendirdi. Muzipo diye bir çocuk akademisine götürdü 
(867 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm götüreceğim
0 oy
tarafından
Başka hiç bi kelimesi yok mu 
(867 puan) tarafından
Yok TV izlemez tel bakıyor arada
(311 puan) tarafından
Canım benimde 2 yasunda cümle kurmuyur
tarafından
Canım valla ben çok sakindim ama babası ve ailesi kiyamadilar bende isim oldukca falan aciyodum alıştık bizde sürekli TV açık çizgi film oynuyo babam tablet almış mesela oyun yüklediler oyun bile oynuyo tablette kesinlikle yanlış ama yapıyoruz malesef bizi etkilemedi ekran çok şükür ama etkiliyo diyolar vermemek daha iyisi söylemek istediğimi anlamans çok sevindim canım kırmak istemem çünkü bi de cunleden kastimi anladiniz dimi baba nennen bitti hadi atta bakın çok basit bi cümle hatta cümle bile sayılmaz ama kendini ifade edebiliyo ya da anneeee vavi luluk bitti der yani anne mavi sulugum bitti ya da bici gol hadii bu da kırmızı top hadi yani oynayalim başka ne desem anne bisss bitti anne cips bitti gibi basit çok çok basit şekilde cümle kuruyo kendini ifade edebiliyo yani hani yanlis anlaşılmasın bizim gibi konusamiyo daha
tarafından
3 buçuk yaşındaki kızım sizin evladınız gibi konuşuyor.
tarafından
Yaa öyle mi normal o zaman teşekkür ederim canım
0 oy
(311 puan) tarafından
9 Haziranda 2 taşına girecek 

Baba gel git giy al  hav hav cik cik diyor anne yok tv ve tablet varsa verme diyorlar oyun parkı getir birde genetik ailede geç konusma varsa çocukta oyle oluyor
(867 puan) tarafından
Çok izlemez TV hiç bakmaz hatta arada tele bakıyor yiğenimde geç konuştu şuan sınıf birincisi ama kafama takıyorum genede
(311 puan) tarafından
Canım ben 18 ayllik konusmusum esimi bilmiyorum eşimin ablasini çocuğu 2 yasinda kadar hic kelimesi yokmus aniden açılmış şimdi avukat genetik olabiliyor bazen 1 kelimeyi 10 kez tekrarla araba geldi araba gitti mavi araba yesil araba gibi demişti doktor
(867 puan) tarafından
Utanır gibi yapıyor kelime öğretmeye çalışınca hadi abi de abini çağır diyorum gülerek kafasını eğiyor
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Telefon TV falan izliyor mu? 
(2,941 puan) tarafından
Benim kızım 2.5 yasında cümle falan baya iyi kuruyordu ama TV ekran kestim 3 günde fark etti ondan sordum.
(867 puan) tarafından
TV sevmes hiç tele bakıyor yemek yaparken falan ama onuda vermicem artık
(2,941 puan) tarafından
Bi kes bakalım.
(867 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
(2,941 puan) tarafından
Rica ederim ama gene de bir doktor görse iyi olur.
0 oy
(5,308 puan) tarafından
Evet gecikmiş. Basit 2 kelimeli cümleler kurması gerekiyor. Su ver, hadi gel vs gibi. Mutlaka bir uzmana danışın 
(867 puan) tarafından
Danışacağım canım teşekkür ederim yok hiç anne diyor sadece
0 oy
(1,636 puan) tarafından
Doktora götür ve ekrandan uzak tut tamamen kes izliyirsa canım kızım 31 Mart doğumlu iki yaşında cümle kuruyor anne baba gitti anne büyük havhav geldi gibi 4 kelimeli cümleleri kurabiliyor her çocuk özeldir ama sadede anne diyor dediğin için götür canım 
(867 puan) tarafından
TV hiç izlemez arada tel bakıyor ama götüreceğim teşekkür ederim
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Her çocuk farklıdır doktorla görüşseniz daha iyi bence çünkü herkesin çocugu bir değil sonuçta güzel konuşanlar vardır aaa İİ değil derler kafana daha çok takar ve moraliniz bozulur en güzeli uzmanına danışmak
(867 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm yeğenim çok geç konuştu şuan sınıf birincisi ama çok takıyorum genede en iyisi uzamnla görüşmek

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 494 göst.
0 oy
13 cevap 168 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 632 göst.
0 oy
18 cevap 1,099 göst.

Kategoriler

1,439,320 soru