0 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (719 puan) tarafından
Arkadaşlar ben geçen kan verdigimde işte doktorun demesi b12 magnezyum çok düşük çıkmış işte b12 yi hap magnezyumu da suda eritilen hap verdi perşembeden beri içiyorum devamlı bir baş ağrısı ve cinsel eğilime istek artması meydana geldi anlamış değilim :D sizde de böyle oldu mu ilacin nasıl bir yan etkisi bu yoksa benim değerler düzelmeye başladı da ondan mi bunlar djdjdjd

2 Cevaplar

0 oy
(1,036 puan) tarafından

Yani enerji verdigi doğru sende enerjini atacak yer aramışsın demek ki:D

(719 puan) tarafından
Aşkım askkm kendine gel eheheh gunduz ilacı içene kadar hiç bişey yok ama sorun orda gunduz ölü gibiyim yeminle ilacı doktor gece alınmasını tavsiye ederim dedi eee almaya başladım bu sefer de ben uyuyamıyorum:D
(1,036 puan) tarafından
Ben emzirirken sütüm artsın diye b12 bira mayasi tableti alıyordum baya 2 günde çok zinde hissetmeme vesile olmuştu eksikliği yorgunluk gibi belirtiler veriyor gunduz de alınabilir aslında neden öyle dedi acaba
(719 puan) tarafından
Yada hangisini geece al dedi acaba dhdhfjdk belkide adam birini gece al dedi ben ikisini de geve alıyorum shshshs
(1,036 puan) tarafından
Sabah ekstra bisey almıyorsan kahvaltıdan önce aç karnına alabilirsin canım aç karnına vitamin emilimi de azalmaz güne dinç başlarsın
(719 puan) tarafından
Ben normalde hap içemiyorum aşko kalkmış sanah al diyorsun dhdhdh
-Reklam-
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Kız o bı anda etki eden bişey değil iki günde nasıl enerjim yerine geldi.sjjsjsj şaka biyana o baş ağrısı bende de olmuştu bıraktım hayatımı olumsuz etkilemisti.belki de şu ülkemize gelen tozdandir bilmiyorum 
(719 puan) tarafından
Allah'ım bilmiyorum benim bünye ilaca hiç alışkın olmadığı için bence ne versem hemen bir yerlerde bi değişiklik yapıyor djdjdjd yemek yiyorum kilo yapıyor ilaç yiyorum beden de değişiklik dhdhdhd
(2,546 puan) tarafından
Kocan yaşadı sjsjsj iyi korun kix aman aman bu enerjiyle bebeleri sıraya dizme sjsjsjsj
(719 puan) tarafından
Vallaha hapla korunuyordum baktım kilo aldı başını gidiyor bıraktım bir kaç ay o korunsun yapamam ya ı oğlum 2.5 kızım 7 yaşında kendim 26 yaşındayım djdjdj bedenim sağ sağ ama ruhum gunduz ölü gece 18 lik gibi dhdhdhd
(2,546 puan) tarafından
Korunursa sıkıntı yok.erkekler bana bişey olmasında aman aman bı nazlilar.masallah erken evlenmişsin canim ondan bu yorgunluk bence.
(719 puan) tarafından
İşin şakası bir yana beynim o kadar dolu ki artık bu yükü taşıyamıyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 101 göst.
19 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde E&C (2,386 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
0 oy
2 cevap 64 göst.
26 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
16 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemm5561 (60 puan) tarafından soruldu

406,026 soru

12,171,661 cevap

36,640 kullanıcı

...