0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mardin hakkında bilgi verir misiniz? Özellikle Yeşilli, Ömerli hakkında bir bilginiz var mı? Kültürü, insanları vs. 

6 Cevaplar

+1 oy
(17,422 puan) tarafından

Midyattayim ben. Ama genel olarak iyiler iyiyiz:D. Din din ırk farketmeksizin herkese kucak açarız :)

tarafından
Yabancılama vs yok yani sevindim buna. Ev kiraları vs. nasıl? Olanaklar neler mesela?
(17,422 puan) tarafından
Ev kiralarindan haberim yok ben köyde oturuyorum. Ömerli merkeze yakın bir yer Midyata göre kiralar daha fazladır diye düşünüyorum.
tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gelın mı gıdıyorsun kız :) . Mardın gezilecek yer yasanılacak yer degıl ama  :)  nasıl her insan baskaysa orasıda ınsanlatı başka başka ama genelde kadınları ıkı kat iş de calısıyor bazı yerlerınde hala kuma olayı devam edıyor 
tarafından
Yok eşimin tayin sebebi ile oraya gidiyoruz :) merak ettim nasıl bir yer diye
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Gezmeye gittim sadece, gezmek için güzel yer :) insanlarda iyiydi. Ama yaşasam nasıl olurdu bilmiyorum 
tarafından
Yaşadıkça gezmeye fırsat bulabiliriz inşaAllah :)
0 oy
tarafından
Öncelikle merkeze yakinlar ,yesilli bi 20 dakikalik yok ,omerli biraz daha uzun bi saatten az ama

Guzeldir denizimiz uoktir:))) her çeşit insan vardir arabı türkü kürdü vs .

Modern bi sehirdir mardin genel olarak ozellikle giyim konusunda izmiri gecmis diyebilirim:)) 

İnsanimiz iyidir misafirperverizdir tabi iyisine denk gelirsen cunku bu isler kismet meselesi ,allah iyilerle karsilastirsin 

Yesillinin girisinde harika kebapci var yemeni tavsiye ederim:)) 
tarafından
Teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim ,sen sanki korkuyor gibisin mardinden ama rahat ol burda benim bissuru aaker esi arkadaslarim var cogu gitmek istemiyor cunku cok rahat yerdeler
tarafından
Korkmak değil de endişelerim var. Küçük bir bebeğim var. Ne yaparım, nasıl olur vs gibisinden
0 oy
(738 puan) tarafından
Yabancilama konusunda diyorsan . 

Dışardan gelen insanlara daha bı sevgi ile yaklaşıyorlar canm . Sevecen misafirperver komşuluğu bol insanlar 
tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 210 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sessiz1_i (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 701 göst.
14 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Ozgemmsi42 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
7 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zannan (592 puan) tarafından soruldu