0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (1,100 puan) tarafından
Merhabalar, eşimin işi dolayısıyla Mardin merkeze taşınabiliriz. Ben doğuyu çok severim, fakat Mardin'e daha önce hiç gitmedim. Nasıl bir yer? 

6 Cevaplar

0 oy
(4,016 puan) tarafından
Çok   tarihi güzel bir yer ama aşırı sıcak çekilmez  yazın orasi
(1,100 puan) tarafından
Sıcağa da hiç dayanamıyorum.
-Reklam-
0 oy
(1,332 puan) tarafından
Gündüzleri felaket sıcak ama akşamları aşırı güzel gittim geldim on numara yer 
0 oy
(173 puan) tarafından
Ben midyatta yasiyorum. Yazları çok sıcak ve pahalı bir şehir. Sosyal aktivitesi çok yok, hastaneleri berbat durumda. Küçük çocuğun varsa Özel kreş, okul vs sorunu çok. Kresteki çocuklar sürekli hasta ve ailelerin umrunda değil. Biz 3 yıldır burdayiz tayin için can atiyoruz ama bazı sebeplerden tayin isteyemiyoruz. Gezmek için güzel tarihi yerleri çok ama yaşamak için hiç önermem... Gelmeme durumunuz varsa gelmeyin derim 
(1,100 puan) tarafından
İşimiz sanırım birkaç yıl sürecek ve merkezde olacak. Merkezi nasıl bir yer?
(173 puan) tarafından
Yoğun trafikli, aşırı sıcak, pahalı ve her türlü insanın bulundugu bir yer. Ben kendimi hiç güvende hissetmiyorum merkezine gittiğim zaman. Belki bazıları abartıyorsun diyecek ama küçük İstanbul diyebilirim. Kalabalık bir yer
(55 puan) tarafından
Bir an kendi memleketimi tanıyamaz oldum siz abartmamis karalamissiniz resmenn
(173 puan) tarafından
3 yıldır burda yaşıyorum ve yaşadıklarımı anlattım sadece. Herkesin düşüncesi farklı olabilir. Ben kaldığım sürede memnun kalmadım. Çünkü buranın Hastanesi'nde doğum yaptım, buranın okulunda öğretmenim, buranın kresine gonderdim çocuğumu. Yani hepsi bizzat yaşadığım şeyler.
0 oy
(636 puan) tarafından
Mardin çok sıcak bir yer anammm ayyy
0 oy
(391 puan) tarafından
Kaynıyor hiç gelmeyin:)
0 oy
(230 puan) tarafından
Mardinliyim 3 yıl önce ayrıldım ordan evlendiğim için sonrasında da ailem çıktı o yüzden son 3 yılını bilemem ama çok güzel bir şehir. Genellikle memur kesim gelince gitmek istemiyor merkez için söylüyorum. Çok sıcak evet ama Düzce'de yaşıyorum buranın 30 derecesindense Mardin'in 50 derecesini tercih ederim kuru bir sıcağı var sadece teniniz yanıyor nem yok bunaltmıyor. Aşağıda bir arkadaş kendini güvende hissetmediĝini her türlü insanın olduğunu söylüyor ama tüm şehirler için bu geçerli. Son zamanlarda şehir araç ve insan kalabalıĝını şehir küçük olduğu için bende kaldıramadığını söyleyebilirim turistik bir şehir olduğu için yoğun bir trafiği var şehrin yapısı da buna müsait değil. Ben yürümeyi severdim her yere yürüyerek gidip gelirdim hastanesine bankasına vs vs aklınıza gelebilecek her yere. Sosyal aktivite olarak da ne beklediğinize bağlı bir cafeye gideyim arkadaşlarla kahve içip sohbet edeyim derseniz adım başı cafe var zaten son zamanlarda eski Mardin dediğimiz yerde de alkollü mekanlar fazlasıyla artmıştı sinema tiyatro konser de düzenleniyor. Çok uçuk bir yaşamınız varsa Mardin tabi ki tatmin edemeyebilir bu anlamda. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 144 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Minimalist (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 658 göst.
14 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Ozgemmsi42 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 267 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Xyz (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 216 göst.
9 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde &Sukufe& (7,378 puan) tarafından soruldu

397,163 soru

11,878,984 cevap

35,995 kullanıcı

...