0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (1,914 puan) tarafından
İlk defa kullanıcam reglin 1. Günü mü başlamam gerek kızlar? Tavsiye üzerine yazz doğum kontrol hapını aldımm. Ve farklı renk olanı ile mı başlıcam yoksa başlangıç yazan yerden miii 

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
1. Günü başlıcaksn . Başlangıçtan başlıcaksın yani pembeden . İçinden etiket çıkıyor bugün 1. Gününse pazartesi ile başlayan etiketi çıkar başlangıç tabletinin üst kısmında etiketi yapıştırıcağın uer var oraya yapıştır. 1. Tabletin üstünde pazartesi 2. Tabletin üstünde salı 3. Tablette çarşamba diye yazıcak şekilde ayarlıcaksın ki kafan karışmasın . Beyaz olan tabletleri içmeye başladığında adet oluyorsun 
tarafından
Canm bana özelden msj atmışsn göremiyorm mesajlarını kapatmışsn
(1,914 puan) tarafından
Aaa evet hadi buraya yazmiyim dedim hahaha 18 gün önce adet oldum kullanmaya başladım ya. Hâlâ kanamam devam ediyor hiç bitmedi bide çok yoğun senin ilk kullandığında böyle olmuşmuydu kan pıhtısı gibi parçalar da geliyor
tarafından
Yok bende öyle birşey olmadı canm
(1,914 puan) tarafından
Yan etki yapmıştır dedi ebemiz de onu aradım da sağlık ocağında olanı. Bir dahaki ay bakalım kullan dedi ama bitecek gibi de değil sıcakta maf oldum
tarafından
Hiç fikrim yok kuzum ya . Hemşirenin dediğini yap bnce 1 ay daha kullan bakarsın ne olur eğerki aynı olursa kadın doğuma gidersin
-Reklam-
0 oy
(586 puan) tarafından

canım alakasız birşey sormak istiyorum sana da özel mesaj nerden atılıyor bulamadım :) buradan sorayım mıı?

(586 puan) tarafından
teşekkür ederim :) ben de sadece umay istiyorum da işte eşimden vize çıkmadı
(1,914 puan) tarafından
Biz beraber isim koyduk bence mantıklı olan da o onun beğendiğini ben de beğendim genelde güzel isim önerileri vardı
(586 puan) tarafından
ben umay isteyince biz orta yolu bulmakta zorlandık o yüzden 2 isim koyduk ;)
(1,914 puan) tarafından
Sağlıkla büyüsün inşallah olsun 2 isim de iyidir :))
(586 puan) tarafından
teşekkürler bilgiler için :))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Merve... (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 205 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Merve34aslan (143 puan) tarafından soruldu